Szerintetek ez jiu jitsu vagy scam (mcdojo)?
Figyelt kérdés
erre a honlapra találtam, gondoltam elmegyek edzésre, de előtte mindig körbeszoktam nézni netten, mert már volt szerencsém 1-2 mcdojohoz, a klub elég régóta létezik, viszont amikor rákerestem a mesterek nevére egy találatot nem adott ki, a képeken ju jutsu van írva a klub pedig jiu jitsunak írja magát. a vizsgaképeken nem dan vizsga oklevelek vannak hanem testőr vizsgának az oklevelei, szerintetek? valaki ismeri ezt a klubbot vagy valami infot tudna adni róla?
2011. szept. 17. 11:11
1/2 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a klubot, de a honlapra ránézve meg háttérileg (a linkelt klub egy iskolában van) van komolyabb jujutsu Pécsen seibukan.hu
2/2 anonim válasza:
ez ju-jitsu lesz, nem jiu-jitsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!