Szerintetek ez mennyire jó?
Erről az oldalról szoktam boxot tanulni és elég jól megy. Utcán is már egypárszor hasznát vettem. Nem értem, hogy egyes emberek( mint pl. neutronlovag nevű illető) miért mondják azt, hogy "nem lehet netről ütéseket, rúgásokat tanulni".? Akkor ezt a videót sem rakták volna fel:
És az előző videóban benne is van, hogy OKTATÓ sorozat. Szóval szerintem simán meglehet tanulni ezeket az ütési, rúgási technikákat netről.
Nem tudom hány éves vagy és merre laksz, de ha gondolod gyere le egy MMA edzésre újpestre hogy érezd a különbséget a netes és a rendes edzés között.
hétfő: állóharc
szerda: földharc
péntek: rúgóedzés
állóharcnál a végén megy egy ötös kör abból h püföljük egymás hasát, pénteken meg széjjel rúgdossuk egymást
nem gyepálunk szét, ne félj :D
ha érdekel dobj egy privát üzit vagy adj egy email címet.
Köszönöm a válaszodat VeNum!
Lényegében igazad van, de sajna nem tudok elmenni MMA edzésre Újpestre, mert Keszthelyi vagyok. :S
Na itt M.o.-n harcművészet...arról lehetne beszélni.
Ezt neked is tudom a figyelmedbe ajánlani lovag.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
Szóval nem tudnám megcsinálni a "bűvészkedéses mutatványaimat",mi?
Na figyelj te kis p*cs...ha elkezdenél nekem a netes boxtudásoddal villogni,először pofánröhögnélek 3x,aztán nem kéne veled bűvészkedni,csak simán széttépnélek;)
Magyarországon harcművészet...öcsi,nem a balf*sz,lehúzós helyekre kell elmenni,hanem egy igazi edzőhöz.Edző nélkül,önfejből(+netes boxxal,háhhh:D) senki vagy,nem vagy te Bruce Lee,sem Chuck Norris,instruktor nélkül kenheted a hajadra az egészet,ha egy kicsit is képzettebb emberrel hoz össze a sors.Ez így van,és pont.
Hát Gabi ezt azért nem így mondanám.
Csalódást kell okoznom, mivel utcai bunyó téren tapasztalt vagyok az igen" netes box" tudásomnak köszönhetően.( mivelhogy a videóban látottakat gyakoroltam utcai bunyóban:)
És mint, ahogyan az előző kommentemben írtam( és mint azt a válaszoló is megválaszolta)
A harcművészet semmit sem ér utcára( legalábbis itt m.o.-n) mivelhogy tele vannak szabállyal és ráadásul edzéseken nem is valóságszerűen, hanem megrendezetten csinálják a bűvészkedéseket. Ennyi :D
Magyarországon is van kiváló harcművészeti oktatás csak igen kevés és nehéz őket megtalálni ebben igazad van, nekem sikerült és látom, hogy milyen fos a magyar harcművészet 90%-a. Egy harcművészetben nincsenek szabályok amiben vannak azt küzdősportnak hívják. Egy kis bűvészkedéssel meg meg lehet ölni egy embert ilyen kis utcai csapolódásba meg lehet nagy a szád egy képzetlen emberrel szemben aki se egy botot se egy kést nem ránt elő.
Ha a szabályokban a kata-kra gondolsz akkor olvass mai kor kommandósai, börtönőrei és hasonló kemény fiúitól pár könyvet ők egyetértenek abban, hogy a kata-k és a páros gyakorlatok sokkal közelebb állnak a valósághoz, mint a sparing.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!