Van Magyarországon 1-2 jó oktató, de amúgy a színvonala gyenge. Máday-nál lehet jó wing tsunt tanulni, de ő a pénzlehúzásra utazik, k*rva drága.
A wing tsun cséphadarás.
Ökölvívással többre mész.
2011. szept. 9. 19:56
2/13 anonim válasza:
Divathóbort.
Boxolni menj,ha bunyózni akarsz.
2011. szept. 9. 20:01
3/13 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm az egyetem alatt, aki ezt a sportot űzte és nagyon szerette. Jó kondiban is volt de ő is mindig mondta, hogy fontos, hgoy jó helyen tanuld, hogy legyen mögötte elmélet is ne csak hadonászás legyen a kezekkel lábakkal.
2011. szept. 9. 20:10
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem rossz . Bár én nem járok rá ,de van pár ismerősöm aki elég jó . Károdra nem lehet .
2011. szept. 11. 20:32
5/13 anonim válasza:
Én jártam rá.
Utcai harc, semmi látvány elem nincs benne, és nagyon hatékony.
201 évesen, amikor 6 hónapos terhes voltam, megtámadtak az utcán, el akarta egy kretén vágni a torkom, és csak az volt a szerencsém, hogy korábban jártam WT-re, és ahogy támadott a kretén, úgy villantak be Si-Hingem tanításai.
Ő földre került, a babám és én pedig megúsztuk.
Szerintem ennél jobb reklám nem kell a módszernek.
2011. szept. 16. 07:04
6/13 anonim válasza:
Bocsi! Nem 201 évesen, hanem 21 évesen! :D
2011. szept. 16. 07:05
7/13 anonim válasza:
Ez KAMU!! :D
2011. szept. 16. 07:25
8/13 anonim válasza:
Én se hiszem el . Ezt valami filmből látta gondolom .
2011. szept. 16. 10:13
9/13 anonim válasza:
Semmire sem jó bűvészkedés, főleg a kés elleni hókusz-pókusz egy vicc.
Válassz valami normális küzdősportot box, thay box, ezzekket, alapszinten elsajátítva is többre mész mint a varázslással.
2011. szept. 19. 12:44
10/13 anonim válasza:
Thai boxnak írják és az hogy te max 1 évet bírsz ki ilyen dolgokban valóban nem elég arra , hogy elsajátítsd , ezek igen is nagyon komoly dolgok csak erre időt kell szánni . Kár , hogy sok ilyen ember van hogy lemegy picit boxolni meg lemegy egy hónapra kungfuzni és úgy tesz mintha mindent tudna és leszarozz dolgokat , ami több generációs .Szégyen .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!