Jobb az ilyen fekvenyomás? Videó lent!
Nemtudom miért nyom Coleman így... lehet verseny felkészülési szakaszban volt vagy fogalmam sincs.. szerintetek jobb így fekvenyomni?
VIDEÓ: http://www.youtube.com/watch?v=EP-OYrkdFX8
ebben igazad van persze, nem a profikat kell nézni hogy ő hova engedi a súlyt meg hogy milyen dinamikával csinálja,de attól még ilyen félig kinyomott módszert még alkalmazhat csak épen előtte saját magán ki kell tapasztalni hogy milyen módon a legjobb ez neki,és ehhez kell persze tapasztalat meg hogy ismerjük ki a testünket.
pont ezt csináltuk múlthéten haveral /ő nem edz/ segítettem neki először rendes fekvenyomás csinált de arra panaszkodott hogy nem fárad elég jól a melle.
Utána mutattam neki ezt meg hogy hogy csinálja és máris kivégezte a mellét 3 sorozatból.
szóval a tanulság belőle:jobb mellere mint a teljes fekvenyomás viszont ki kell tapasztalni hogy kinek hogy kell végrehajtani.(hová engedje a súlyt,milyen tempóval csinálja,milyen magasságig nyomja,hány ismétlést csináljon)
G's back!
Nem vagyok kezdő csak már úgy érzem sima fekvenyomásnál nem fárad el amellem annyira ezért próbálom ki ezt... Ha nem lesz vele jobb úgyse fogom folytatni ilyen technikával.. "az is lehet hogy nekem nem válik be, és akkor visszatérek a régi fekvenyomásomra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!