Milyen turmixot igyak edzés után?
Figyelt kérdés
Ugyértem fehérjén kivül...
Amit én állitok ösze csak nem tudom mit tegyek bele :S
2011. aug. 30. 12:06
1/6 anonim válasza:
tesómmal banánturmixot szoktunk inni úgy,hogy beleteszünk egy nyers tojást:) Nem értem a fenti mondatod,hogy "a fehérjén kívül" most a testépítőboltban megvehető fehérjéről, vagy a tejben, tojásban lévőre gondoltál?
2/6 anonim válasza:
Első teljesen hülyeségeket írsz. A banán szar ch forrás, a tejben alig van fehérje, az sem szívódik fel, ahogy a nyers tojás sem, az avidin miatt. A tojás kizárólag hőkezelve emészthető!
Kérdező: Edzés utánra a fehérjén kívül tegyél bele szőlőcukrot, a glikogénraktárak visszatöltéséhez, vagy ha van rá pénz, akkor vitargót.
3/6 oyeacch válasza:
Vagy tömegnövelőt, vagy tejsavó+szőlőcukor. Tehetsz még bele glutamint, bcaa-t, kreatint. Szőlőcukor helyett vitargo-t.
4/6 anonim válasza:
Ha olcsón akarsz kijönni szerintem vegyél egy BTU Kreatin Monohydrate-ot mellé meg vagy 2 kiló CarboX-et edzés előtt után toljad befele és nősz majd mint a kiscsibe ;)
(Az elején mi is banános tojás turmixot toltunk de sz*rt se ér a tejsavóhoz képest...hidd el :))
5/6 oyeacch válasza:
Edzés után ne igyon fehérjét? Annál fontosabb pedig nincs.
6/6 anonim válasza:
Milyet igyon amit ő állít össze? nyerstojás-tej?
semmit nem hasznosítana belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!