Hogyan kell irányítani a gördeszkát?
Figyelt kérdés
nemrég vettem egy deszkát és ahogy megyek vele moindig féremegy(egyszer még a virágokra is rámentem)hogyan kell irányítani?
12/F
2011. aug. 28. 22:12
1/11 anonim válasza:
Arra dölsz ammere menni akarsz!
2/11 A kérdező kommentje:
de egy darabik előre megyek aztán félremegy,hiába dőltem a másik oldalra nem sikerült:(
és hogyan kell vele kanyarodni??
2011. aug. 29. 18:24
3/11 A kérdező kommentje:
darabig*
2011. aug. 29. 18:24
4/11 anonim válasza:
Először is nézd meg melyik a gördeszkád eleje és melyik a háta. Mindig mielőtt elindulsz nézd meg hogy az eleje van-e előre , és úgy ha mondjuk jobbra húz akkor próbálod előre helyezni a súlyod. (ha goofy-s vagy , ha regularos akkor értelemszerűen hátra.)Ezzel egy kicsit kiküszöbölhető az hogy elhúzzon a deszka. Irányítani úgy tudod hogy az elejét abba az irányba mozgatod amerre menni akarsz.Lenyomod a hátulját és elfordítod. !!Ez hegyről lefelé ha gyorsan mész veszélyes mert kigurulhat alólad a deszka ha nagyon lenyomod a hátulját!!
5/11 A kérdező kommentje:
most már nagyon jól jól megy kösz a válaszokat!
2011. szept. 1. 20:45
6/11 A kérdező kommentje:
és hogy kell megállapítani hogy melyik a gördeszka elelye?? mert nekem egyformának tűnik:O
2011. szept. 1. 21:07
7/11 A kérdező kommentje:
és van az a deszka alján aminek a két végén a kerekek vannak(nem tom a nevét) az egyik lötyög a másik meg szoros.akkor melyik a jó?? mert nem tudom
2011. szept. 1. 21:09
8/11 anonim válasza:
Az a jó ha egy mm talán kettőt mozog. Asszem 13 csavarkulcs kell hozzá.
9/11 boldogblog válasza:
Keress valakit aki tud deszkázni és hajlandó tanitani.
10/11 A kérdező kommentje:
sajnos ahol én élek ott csak olyan deszkások vannak akik mind nagyok és azok csak szekálni tudnak
tőlük nemtanulnék semmit szerintem:(
2011. szept. 5. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!