Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen görkorcsolyát ajánlotok...

Milyen görkorcsolyát ajánlotok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Haveromék elkezdenek deszkázni. Engem kértek fel, hogy videózzam őket és mivel a gördeszkázást nekem nem engedik, és deszkáról nehéz a felvételt biztosítani, korizni fogok, mivel valamennyire együtt kell mozogjak velük. Nem vagyok túl jó koris, tehát először meg kéne tanulnom jól korizni.

És a kérdésem az lenne, hogy tanuláshoz, majd pedig a felvételekhez (gyors irányváltás/fékezés/stb) milyen korcsolyákat ajánlotok. Kérem, azt is írjátok le hogy milyen legyen a kereke (kemény vagy gumi-szerű, stb.)

Egyéb tudnivalókat is szívesen fogadok.

Ha tudtok olcsó boltot Budapesten kérem küldjetek linket vagy címet.

Előre is köszönöm.

2011. aug. 22. 20:04
 1/2 anonim válasza:

Lássuk:

Gyors irányváltás: Szerintem gumi kerék: jól tapad, és kisimítja egy kicsit az utat, de tanuláshoz először egy olcsó müanyagkerekű kell, de a gumival könnyeb tanulni.

2011. aug. 25. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor gumi-kerekűvel kéne megpróbálnom a tanulást? Már valamennyire tudok korizni, nem az alapokról kell tanulnom :)
2011. aug. 25. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!