Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Power Protein csokis íz?

Power Protein csokis íz?

Figyelt kérdés
Vaníliásat iszom most, és kiakarom próbálni a csokisat is, csak érdekelnének a vélemények, mert ha rossz, akkor veszek 4kg-os vaníliásat.:)
2011. aug. 8. 22:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, a tej lassítja is a felszívódást, a zsírtartalma miatt, és nagyrészben gátolja is a felszívódást. Ezért tanácsolják hogy ha valaki annyira "tejmániás" akkor a tömegnövelőt,fehérjét, zsírszegény tejben oldja fel.

De én akkor is maradok a víznél:)

2011. aug. 13. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:

De még mindig 0 a tudásod, hisz lehet valamivel kevesebb fehérjét kap a szervezet, de azt folyamatosan kapja, amíg alszol.

Persze a kazein lenne a legjobb, de nem mindenki engedheti meg magának.

2011. aug. 13. 11:15
 13/18 clint ***** válasza:
és akkor miért 0 a tudásom? Jóformán elismerted, hogy igazam van :D nem fogja annyival lelassítani amugy a felszívodást, csak mível rontja nehezebben szívodik de minimális mértékben. 1 g állati telitett zsíradék képes 2-3 gramm proteint tönkretenni. azaz ha egy 50 grammos fehérjeadagot feloldasz fél liter tejben, egy olyan jó 20 gramm protein vész kárba akár, és ez mégcsak a zsírszegény tej...
2011. aug. 13. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:
hahaha :)
2011. aug. 14. 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Elég 2,5-3deciben, és alapból alacsony zsírtartalmú tejjel kell inni.

haha.

Jóformán nincs igazad!

2011. aug. 14. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:

ezt a zsíros marhaságot ugye te sem gondoltad komolyan? :) Bírom az ilyen idiótákat, akik hallanak az edzőteremben a sok idiótától valamit, és akkor vetítenek a nagy szavakkal, mitnha értenének is valamihez. Na az ilyen idiótáknak nem kell hinni, és messziről kerülni.

Még hogy a zsír megsemmisíti a proteint? Ekkora marhaságot még ez életemben nem hallottam. Akkor gondoljunk már bele, hogy akik zsírdús kaját esznek, és nem mozognak semmit, azok mé nem döglenek meg proteinhiányban :)

+ miért ajánlják csak vízben. Miért van a proteinek nagy részében zsír... Miért van a nem száraz húsokban zsír, talán azt se együnk? Gondolkozz már

2011. aug. 14. 21:52
 17/18 clint ***** válasza:

én meg az olyan idiótákat bírom mint te, de mi lenne, ha megadnál valami elérhetőséget és a pofámba mondanád?

küld el az emailemre, kiváncsi vagyok ha szemtől szembe vagy akkor is azt gondolod valami kismajom vagyok aki az edzőteremben hall dolgokat... (egy igazi testépítő mikor eszik zsíros húst észlényt???)

2011. aug. 15. 02:01
 18/18 anonim ***** válasza:

17:59+21:52

Sztem nem kellene Clintel okoskodnotok, amíg nem tudjátok kiről van szó, a régi GYK válaszolok mint pl én is ismerik, én pl személyesen is láttam a Brutal-on, és nem épp ma kezdte.

A zsír fehérje dologról meg annyit, hogy egy kis ésszel, ki lehet kisérletezni ha már ennyire tudatlan vagy, fogj egy pohár vizet, tolj bele egy kanál zsírt, és bármilyen instant fehérjét belerakhatsz az nem fog oldódni, ugyanez a gyomrodban is lejátszódik, ezt már számtalan profi testépítő tudatta, de persze mind idióták.

17:59 te is okos vagy 2,5 deci tejben oldjál fel 50 gramm PP-t azt max kanállal fogod kienni :D

2011. aug. 15. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!