Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Menő az ha egy lány crossmotor...

Menő az ha egy lány crossmotorozik? Vagy inkább túl fiús?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, két éve crossozom és imádom.Főleg fiúk véleményét várom a motoros lányokról . Köszi :D
2009. ápr. 10. 17:57
1 2
 11/20 anonim válasza:
90%

Eszembe jutott a "halálos iramban" című film :) Ott a csúcs pasinak pont az olajoskezű csaj jött be. Persze ez csak film...

Van, akinek tetszhet, másoknak közömbös, megint másoknak nem tetszik. Ez is te vagy, hozzád tartozik, ha tetszel valakinek, tesztszél (így kell ezt leírni ?! ) ezzel együtt.

Én ugyan nő vagyok, inkább az a balettos típus, de nekem szimpi, hogy ezt csinálod :)

2009. ápr. 12. 20:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :)
2009. ápr. 13. 09:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Csináld azt, amihez kedvet érzel.
2009. ápr. 15. 08:10
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Én személy szerint imádom a motoros csajokat ;)
2009. ápr. 15. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm is versenyzik, össze-vissza törte már magát. Lány létére elég "szépen" néz ki telefoltozva. Meg a személyisége sem túl nőies.

Én abban maradok továbbra is, hogy mindenki maradjon inkább annál, ami hozzá illik.

2009. ápr. 17. 11:06
 16/20 anonim válasza:
Szerintem teljesen nemtelen sport, és csak azokat a pasikat nem vonzod így, akik neked eleve nem is kellenének.
2009. jún. 8. 16:10
 17/20 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok, közel 3 éve kezdtem a "próbálkozást". Azóta 3 motorosbaráton vagyok túl. 2-vel a motorozás hozott össze. A másikkal meg egyszer úgy derült ki nála, hogy motorozok, hogy a ridikülömből kivillant a cross-kesztyű :D Aztán kiderült, hogy ő is motorozik. Amúgy általába "elsőránézésre" én egy visszafogott, aranyos kiscsaj vagyok. Aztán 10 perc után rájön az ember, hogy egy optimista, spontán, humoros, nyitott, jófej csaj vagyok :D A lábam akkor volt nagyon sebes, mikor biciklivel mentem (12-3 évesen) pályára. Utána motorozás elején is olyan volt, de aztán hála égnek "balcsiszezonra" mindig begyógyult, és addig nem pályáztam olyan durván :D és sztem nem menő, csak ritka :D
2009. nov. 13. 20:24
 18/20 anonim válasza:
Szerintem jó dolog. Barátnőm is terepmotorozik, én endurózom, supermotozom, és sportmotorozok is, jó tud lenni egy-egy közös motorozás. Egyáltalán nem veszít egy motoros csaj a nőiességéből csupán attól, hogy motorozik..
2010. máj. 18. 23:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Jajjdejó hogy vagytok ilyenek :D Énis egyébként crossozok. Örüljetek hogy van egy extrém sport amiben részt vehettek és CSINÁLJÁTOK!! :D De aki azért csinálja hogy menő legyen..az nem az igazi. Nekem eddig az összes barátom motoros volt és apályán ismerkedtünk össze :D
2011. júl. 29. 10:14
 20/20 anonim válasza:

Szerintem menő! Nekem volt is egyszer egy crossmotorozó lány barátnőm! De messze lakott, és azt írta, hogy van pasija!

(+ csak 12 éves volt)

Ezért ma már nem tartjuk a kapcsolatot. De tökjól nézett ki, és tetszett nekem.

2014. ápr. 11. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!