Van 6mm acélgolyó airsoft pisztolyba? És ha van akkor hol
lehet venni?
1/14 Hunwolf válasza:
Vannak léteznek de általában ritkaságszámba megy, anno egy barátom mutatta nekem is, a sniperjába használhatta az 0.20 golyóval 580 fps produkált ez 0.50 súlyú acélgolyóval pedig 310 körül.(MACSKÁT LŐNI TÖKÉLETES).Na most EBAY-en tudsz rendelni, vagy ha van a környékeden airsoft szaküzlet megkérdezheted hogy tudnak e beszerezni.
2011. júl. 28. 16:27
miért is kell neked acélgolyó bele?
Hunwolf: anyádra lőjj, ne állatokra...bár végülis a kettő ugyanaz...
2011. júl. 28. 17:59
3/14 A kérdező kommentje:
Ne anyázz légyszíves. Egyébként meg azért kell acélgolyó mert az jobban szétviszi a befôztes üveget. :D
4/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Az AirSoft-ot nem erre találták ki. Valamint a magyar törvények tiltják az ilyesmi használatát is, mind állatkínzás, mind pedig illegálisan alkalmazott fegyvernek minősülő balesetet eredményező eszköz miatt eljárás indítható ellened. Megjegyzem, ha valami értelmesebbet szeretnél, és ésszerűt inkább gyere ki egy Field Target versenyre, ott kedvedre lőhetsz. www.fieldtarget.hu.
U.i: Ilyen emberkék miatt szívunk mi sportlövészek, mert bele se gondolnak amit csinálnak.
2011. aug. 1. 07:43
5/14 anonim válasza:
Az ilyen hülyegyerekek miatt szívnak az airsoftosok! Ha most tudnám ki vagy nem úsznál meg egy szép seggberugdosást a macskalövővel együtt! Ha befőttes üvegre akarsz lőni és erőssel vegyél légpuskát vaterán 10 ezerért arra bőven jó. De ne airsofttal hülye vagy és kész. Ha belegondolsz mit tesz az egész GB-Hopup dologgal egy acélgolyó akkor máris rájössz hogy amit kérdeztél egy épületes nagy baromság. És amúgyis ha normális airsoft fegyvered van ami szerintem valami bucsus lehet. Akkor 30 méterről nagyon szépen szétviszi az uborkás üveget egy nehezebb BB vel. (0.25-28) Nekem a 350 fps es Cyma AK szétviszi. Ennyi.
2011. aug. 1. 10:23
6/14 Hunwolf válasza:
Először is kapjátok be mind :D
Igen a törvények kimondják hogy nem lehet macskát és semiféle más állatokat kínozni
de azt nem hogy nem lehet viccelni barmok :D
Amúgy macska párti vagyok.
2011. aug. 1. 13:50
7/14 anonim válasza:
Hú de nagy poén volt!!...
2011. aug. 1. 18:14
8/14 A kérdező kommentje:
Azzal mi a szar bajt csinálok ha az én fegyveremmel az én befőttesüvegemet lövöm az én acél golyómmal? Barmok...
9/14 A kérdező kommentje:
10:23 megnézném azt a seggberugdosást...
10/14 A kérdező kommentje:
Egyébként még nincs meg a fegyver úgyhogy húzz a faszomba a búcsús beszólásoddal együtt!
További kérdések: