Ha nagyon csűröm neki, itthon nyomhatok anabolikus edzést? Kondigép van hozzá elég súllyal.
te ne nyomassál több analikus edzést,mert széjjelcsűri a záróizmaidat.
jahhh kakaóval,dextrózos?
hát, csak porcukor van, az is jó bele?
amúgy úgy értettem a kakaót mint "kakaót a gázpedálnáááák! " érted nem a tejes italra gondoltam.
azt tudom hogy csak kismacskák és a tehénszopó hómajom isznak.
kevesebbért is küldtem már másokat a tajgetoszta. pingvint fogni. nagyon besz.pták :D
de amúgy tényleg edzem most géppel (apámnál vagyok, oszt van normális gép)
nagyon jó!
ja és próbáld ki az egykezes fekvőket is...nagyon jó tud lenni :))))))))))
múltkor csinálgattam...köcs.g egy gyakorlat....fáááj :))
..nagyon fááj..
(fáj) és még fáj is.
húbazz nem tudom milyen gép, de majd a valamikor leírom.. pássz, megkérdem apámat.. jut eszembe, van olyan, hogy budysculpture? ha ez a márka, akkor már csak a típusát kell majd megkérdeznem.
de a lényeg: tudtam lehúzni rudat fentről, tudtam előrefele nyomni, akkor lehetett ezt átállítani mellre (magam előtt nyomom össze) és lábbal is ki lehet nyomni. a max ellenállás 2 lábra 90 kiló az kevés, mégha az áttételekkel valahogy többnek is tűnik.. egy lábbal 50-en már jóubb :DD
komolyabbra: 1kezes fekvő nem fáj, de kell némi gyakorlás mire belejön az ember, kitartást! :) és kösz a tippet!
van olyan márka! jó lesz az!
egykezes fekvővel vigyázz,kezdőknek nem jaóu! ;))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!