Van egy ismerősöm, aki feltudna írni anabolikus szteroidot így patikai temréket használhatnék. Kérdés: danabol (methandione) milyen néven fut a magyar pstikákban?
GreenTea
Gondolom orvos az ismerősöd, mindent fel tud írni?:D Mert jobb cuccra is költhetnéd a pénzed.
"A patikákban a következő neveken fordulhat elő világszerte: Ammipire, Anabol Tablets, Anabolex, Anabolin, Andoredan, Bionabol, Danabol DS, Dialone, Dianabol, Encephan, Metanabol, Methandon, Methanrostenolonum, Neo-Anabolene, Nerobol, Pronabol-5, Restuavit, Stenolon, Trinergic, Naposim." Wikipédiáról.
De egyébként ezeket még akármilyen orvos se írhatja fel. Jelenleg úgy működik, hogy ha pl sebész az orvos akkor csak a munkájához szükséges gyógyszereket írhatja fel. És én szerintem még a patikában sincs eredeti ...
GreenTea
Azért a patikába jó cuccot adnak:)
Sajnos nem tudok neked pontos neveket írni, nem koxoltam még. De azt biztosan mondom, hogy jobban járnál ha 2-3 cuccot nyomnál együtt, mint hogy egy szemest tolsz végig.
Amit pedig már írtam: Ha nem akarsz versenyezni, akkor ne koxolj! Inkább add el, sokkal jobban kijössz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!