Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen küzdősportot ajánlanáto...

Hejj kérdése:

Milyen küzdősportot ajánlanátok egy 15 éves srácnak? és érdemes e belevágni. érdekelnek ezek a keleti harcművészetek

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 14:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
figyelj haver, kérte akárki, h válaszolj a kérdésemre???mi lenne, ha a nyári szünetet nem azzal töltenéd, h 'minden ilyen jellegű' kérdésre válaszolj...inkább barbizz vagy labdázz odakint a friss levegőn és kímélj meg bennünket az intelligensnek koránt sem mondható válaszaidtól...
2011. júl. 17. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:

azért örülhetnél, legalább választ kaptál a kérdésedre.

egyébként mi az a nyáriszünet?

2011. júl. 17. 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj, kishaver! Először is örülj, hogy egyáltalán válaszoltam. Másodszor is k.rvára idegesít, hogy minden héten legalább egyszer, de inkább két-három-négyszer felteszik ugyanazt a kérdést, holott simán utánanézhetnek a keresőben, vagy a google-on. Komolyan mondom, hihetetlen, hogy nincsen olyan kategória, ahol ne tennének fel naponta feltett kérdéseket. Tele van a padlás már az ilyen kérdésekkel a padlás:

"Melyik a jobb utcára? A félheréjű kakas kungfu, vagy a töketlen európai fecske karate?"

"Ha naponta megcsinálok öt fekvőtámaszt, és tíz felülést, mennyi idő, mire jól nézek ki?"

"Hogyan lehet kocka hasam?"

"Tudnátok egy jó edzéstervet?"

"Ki az erősebb? Egy testépítő, vagy egy zsebhokis?"

És még sorolhatnám az ehhez hasonló kérdéseket.

Mellesleg segítő szándékkal válaszoltam úgy, ahogy, mert rá akartam világítani arra, hogy nincs kreativitásod, és változtatni kéne ezen. És, nem mondhatod azt, hogy nem volt hasznos a válaszom!

2011. júl. 17. 21:01
 14/16 anonim válasza:
Én a krav magát ajánlom.
2011. júl. 21. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
És a végére csak ideért egy krav-os kezdtem hiányolni -.-
2011. júl. 21. 12:39
 16/16 anonim ***** válasza:
én nem :D az a legkeményebb küzdősport!
2011. júl. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!