TOMAtm kérdése:
Mi tartalmaz Adrenosterone -t? Legális vagy sem, nem érdekel.
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 13:01
1/8 clint válasza:
a 11-oxo nevü készitmény tartalmazza, nem tudom gyártják e még amolyan prohormon tipusu cucc volt, régebb használtam dupla dózisban de semmi eredménye nem volt.
Amugy tudom, hogy nem érdekel de sztem már nem legális, azért nem gyártják.
2/8 A kérdező kommentje:
igen erről a termékről tudtam,csak 2009 óta énis úgy tudom h nem gyártják.én úgy olvastam egy helyen h kúra után használták a nyereség megtartása érdekében,mivel a kortizolt nem engedte a receptoraihoz kapcsolódni,vagy talán lekötötte.igaz h írni bármit lehet,de elég meggyőző volt a dolog.elég sokmindennek néztem utána mostanában és ezt találtam az egyik leginkább furcsa dolognak a 'kokszosok' közt.a testben kúra alatt felhalmozódó,majd az alacsony tesztó miatt szabadon garázdálkodó kortizollal nem tesznek semmit.mindenki elintézi azzal h amennyi marad az marad.ha megdolgozok érte akkor maradjon is meg erre lenne való ez a szer elvileg.
2011. júl. 13. 20:32
3/8 clint válasza:
nézd hát már édesmindegy, mert nem tudok róla h lehet e kapni. Én nem kúra után használtam.
Nekem a favorit a kúra után, a natadrol-pct páros másfél hónapig mindkettőből két doboz, tartotta a méretet az erőt a libidót meg növelte. Az előírtnál másfélszer több adagban.
De sokan a mass fx-hard fx-et is használják. Ha már legális tápkiegről van szó sajna be kell ruházni 40 ropit rá.
4/8 clint válasza:
elvileg a bad ass mass sem engedi a kortizolt.
véleményt amugy itt sem tudok mert azt sem használtam.
5/8 A kérdező kommentje:
hmm.köszi a tippet,natadrol-t néztem énis, [link] most várom h visszaigazolják a rendelésem,innen elég olcsó.bár paypal kell hozzá mert nekem 3 mastercard-omra is azt irta h a megrendelő nem azonos a kártyabirtokossal valamiért :S
2011. júl. 13. 21:51
6/8 clint válasza:
na várj, postaköltséggel mindennel mennyibe jön ki??
7/8 A kérdező kommentje:
kis csomagnál is minimum 30 dollár a postaköltség.nekem 200 dolcsis rendelésre volt 33 dollár.de nagy dobozok nem voltak benne csak PCT,tesztofokozó,ilyesmi.
2011. júl. 14. 15:15
8/8 clint válasza:
értem, igy mindenképp jobb vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!