Bmx külsőm mindig kidudorodik és a perem le jön a felniről, miért?
Figyelt kérdés
Egyszer már feltettem ezt a kérdést,mostani bicóm egy kink gap 2011-es,azt figyelték meg haverok hogy amikor 180 azok odaütöm eléggé a hátsót az ugratónak vagy ha betonon akkor a betonnak,elvileg aztmondják azért mert kecskéből ugrom,és hogy nem mindig forgom ki teljesen a 180 fokot.Ma egy 180at se ugrottam és nem dudorodott ki a kerék és nem jött le a felniről,szóval lehetséges hogy azért van mert kecskéből ugrom és rosszul forgom ki?De előző bicómnál viszont 140 körül forogtam ott mégse jött le.Lehet a gumi nem kopott még el eléggé és ezért letapad?Vagy csak rossz a külső mérete (20x1.95),Gyárilag ez volt rajta,előre is köszi a válaszokat ha írtok :)2011. júl. 9. 22:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!