Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen fehérjét szedtek?

Milyen fehérjét szedtek?

Figyelt kérdés

Márka-név

És melyik az a fehérje ami a legjobban megéri az árát?

2011. júl. 6. 00:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mrolympia

Scitec 100% Whey Protein Prof.-t használtam 5 hónapig,de most váltok mert rájöttem,hogy kapok jobbat sokkal olcsóbban:D Amúgy ami megéri az ezeken az oldalakon van: [link]

2011. júl. 6. 00:12
 2/16 anonim válasza:
honnan tudod,hogy jobb? erre kíváncsi lennék milyen cuccok :D amúgy én is scitecet nyomattam régen... de tisztán a legjobb hidd el :)
2011. júl. 6. 01:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Csóró vagyok, úgyhogy jelenleg csak Power Protein.
2011. júl. 6. 01:39
 4/16 TOMAtm ***** válasza:
gaspari myofusion és most twinlab 100whey protein fuel.de a legjobban ha csóróság van akkor a power protein éri meg az árát,az országos fekvenyomó bajnok azt eszi szóval biztos hat valamit ....csak nekem ehetetlen.
2011. júl. 6. 06:06
 5/16 anonim ***** válasza:

Disznóhús, pulykahús, csirkehús, nyúlhús, marhahús, kecskehús, borjúhús, szarvashús, hal... végülis mindegy milyen állat volt egyszer...

Megéri az árát, főleg ha van aki megcsinálja finomra.

2011. júl. 6. 06:13
 6/16 anonim ***** válasza:

"de tisztán a legjobb hidd el :)"

Így van, nem kell koxfehérjéket nyomatni.

Legjobban az éri meg, ami pont akciós vagy a legolcsóbb a normális márkák közül, mindig más általában.

2011. júl. 6. 06:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Gaspari Myofusiont ajánlom én is. Vagy még jó a Dymatize Elite Whey, vagy ha érzékeny vagy az ízekre ugyanebből a Gourmet.
2011. júl. 6. 09:15
 8/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :D

[link] szerintetek megéri az árát?

2011. júl. 6. 11:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben NEM venném ezt meg. Ki tudja mi van benne, prézlit vennél ennyi pénzért? Mert úgy néz ki...
2011. júl. 6. 12:07
 10/16 anonim ***** válasza:
panírozó morzsa:D A proteinkészítmény ami 82% fehérjetartalommal bír 80%os szárazanyag fehérje tartalom mellett.
2011. júl. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!