Jó edzés utáni turmixnak?
edzés után egyből megiszom a szőlőcukrot, és utána innék tej+tojás összekeverve.
vagy a szőlőcukorral össze lehet keverni a tojást és a tejet?
tej és tojás kb 30-40g fehérje összesen.
a szőlőcukor az 100g.
ez megfelel egy gyengébb tömegnövelővel?
mark86
Ettől falnak megyek,kaparom magam komolyan mondom haver...
Tej:EDZÉS UTÁN TILOS,LASSÍTJA A FELSZÍVÓDÁST(amúgy is szemét)
Tojás:nyersen beteg leszel tőle!!!! (ennyi9 erővel rántottát is ehetnél)
Vegyél power proteint ha nincs lóvé és rakjál hozzá szőlőcukrot!
Az edzés utáni turmixnak nem az a lényege hogy HÍG/NYERS legyen hanem a gyors felszívódás!=protein+szőlőcukor.
Ezt kikerülni nem lehet! Még a legjobb protein is elég 1 évre és 20.000 forint,aki ennyit nem tud áldozni annak kár csinálnia.
Mrolympia
Jaja,k@rvajó! Rámbó is ezt nyomta és milyen izmos lett tőle,nyomassad teis.De azt ne feledd,hogy rámbó nyomott még 5 adag zöld Jumbót a turmixba.
Szerinted a turmix azért jó, mert folyadék? Ha nem akarsz proteint venni, akkor inkább süsd meg rendesen a kaját.
Na, a tej amúgy meg nem jó kaja, alig van benne fehérje, az is lassú felszívódású, de tele van zsírral, ami csökkenti a felszívódást.
A tojásban levő fehérje nyersen nem emészthető, főzd meg, és úgy edd. A sárgájából érdemes keveset enni, mert az is igen zsíros.
én! tesóm adott mobilnetet,arról tudtam regelni...
O.o
He he he :D
én meg néha pda-ról nyomtam, mert a notebookom végleg meghalt. most arról sem, mert nem otthon vagyok.. úgyhogy alapból nincs netem. itt meg.. itt meg megyek is vissza dolgozni, hogy a laptopravaló egy részét legalább megkeressem. kár, hogy nem fizetik meg, ha mondjuk naponta 300 ember kérdésére válaszolsz, és így jobbá teszed a világot, segíted az ország működését.. :) ebben jók lennénk.
legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!