Küzdősportolók! Mit ajánlotok arra, hogy gyorsan gyógyuljanak a sebeim?
Figyelt kérdés
Üdv. Most kezdtem el Kick-boxolni, és hát széjjel vertek... most ahogy végig nézek magamon, alig van olyan hely, ahol ne lennék vérfoltos. Szüleim azt mondták, hogy első sérülés után abbahagyom... szóval kéne a segítség.
Egyébként, valóban el fog deformálódni az arcom?
2009. márc. 27. 20:32
1/6 anonim válasza:
Idővel ha sokszor ütnek arcon. elfog. de annál jobban féltsd az orr.d mert az orr nyerged "el is tünhet" annyira szétverik.
Jegeld ahol nagyot kaptál azt majd leviszi.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a választ!
Hát akkor még át kell gondolnom ezt a dolgot... Mert azért nem akarom eldeformáltatni a fejem.
2009. márc. 28. 06:44
3/6 anonim válasza:
Nehogy beijedj már!Mindenkit szétvernek, ez így van rendjén, főleg kezdéskor.Ezeket ne tekintsd sérülésnek.Lesznek még gyulladások, vérzések, de légy kemény.Ezek a sérülések még nem adnak okot arra hogy abbahagyd.Csak ha komoly a sérülés, mondjuk repedés vagy törés.Nem fog eldeformálódni az arcod, ez hülyeség.Valóban eltörhet az orrod, vagy orrnyereg ferdülésed lehet, de ez a legsúlyosabb.A púpok úgyis begyógyulnak.Ne aggódj nem lesz belőled Gollam vagy toronyőr!
4/6 A kérdező kommentje:
Ok! Épp ez az, hogy én nem ijedek be és keményen belemegyek mindenbe, még ha az hülyeség is... ezért lépnek fel keményen a szüleim, hogy "megóvjanak a bajtól". Akkor viszont folytatom, remélem tényleg nem lesz belőle nagy károm.
2009. márc. 29. 19:23
5/6 anonim válasza:
Szia! Én thaiboxozom. Az edzőm európa-bajnok thai-ban és kick-ben is és semmi deformálódás nincs az arcán, és a többi "öreg harcos"-én sem...Azért nem árt vigyázni, mert előfordul, de 1-2 kesztyűs ütéstől nem fogsz megcsunyulni;)... sérülésekre pedig AminoERG ez egy regeneráló hatású készítmény, kapható oldat és gél formájában(edzőm az oldatot javasolta nekem, de én véletlenül gél-t vettem:D) Herbáriákban lehet hozzájutni vagy netről is...talán patikákban...csak 650-700 Ft...nekem bevált...
6/6 anonim válasza:
A zúzódásokra fekete nadálytő- , a horzsolásszerű sebekre pedig körömvirágkrémet ajánlok. Ha görcsöl valamid, arra nagyon jó a Kovitox :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!