Mi a véleményetek a BSN-ről?
szerintem a muscletech az abszolút bajnok, árba is:D, de nyílván mr olympia szintre, nem hungary-ra
bsn is top kategória, ronnie coleman is azt szedte
én a twin, meg a gaspari elé helyezném
Minden gyártónak vannak jó és rossz termékei. BSN-nek nincs valami sok, de az NO Xplode nagyon tuti! A gaspari jobb szerintem! (superpump 250 és size on mindent visz)
Muscletech jó cég, megbízható termékei vannak, bár a reklámból visszavehetnének. Sok terméket csodaszernek állítanak be. Ott van pl. Nutrex, annak a lipo6 csak ami nagyon felkapott! (egy gyártó, melynek szinte egy terméke van)
Lényeg, hogy minden gyártónak (többségnek) vannak jó cuccai!
hát erre most annyit tudnék mondani h attól függ mit akarsz venni.én gaspari párti vagyok,Novedex xt a legf*szájosabb kiegészítő(ezért be is tiltották).myofusion jó ár,jó minőség.twinlab-nál minden van,arginin-ornithin-lysin pl náluk nagyon jó árban van.Muscletech-nél a reklám megy leginkább,látszik az árakon is.nem próbáltam még.
LG-termékeket is ki szeretném próbálni,BSN NO-Explode jó cucc,nálam nem sok NO fokozó használ,de az ütött.
Dymatize Xpand is jó NO fokozó!
Meg a Burtal Nutrition N.O.V.A. is. Kinek mi jön be, a nitroxok nagyon egyénfüggők!
Fehérjénél annyira nem veszed észre a különbséget, hónapokig kell szedni, aztán megtudod.
Szerintem vegyél Power Proteint (4kg 10700) ez kevert fehérje. Van a scitec 100% Whey protein, az is jó. Ha nagyon el vagy eresztve, akkor szedd a Myfusiont, elég húzós az ára. Pl. nekem egy 2,27kg-os 2hétig elég. Azért két hetente 10400Ft... és még semmi cucc nincs. Te tudod.
"Van a scitec 100% Whey protein, az is jó. Ha nagyon el vagy eresztve, akkor szedd a Myfusiont, elég húzós az ára."
Vicces kijelentés. Myofusion 4405 Ft/kg, 100% whey 4514 Ft/kg, 100% whey prof. 4746 Ft/kg.
Na igen, csak én nem annyiért veszem a sciteces fehérjét.
Akkor vedd a gasparis cuccot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!