Az embernek a bal melle mindíg nagyon mint a job, vagyis sose egyforma?
Figyelt kérdés
Kezdő testépítő vagyok és pár haverral le szoktam járni konditerembe és gyúrás után meg nézük a testünket a tükörbe hogy hát milyen is, és mindenki azt tapasztalta hogy a bal melle nagyob, és a jobb keze is(bicepsz)! És én is mikor fekve nyomok érzem hogy a bal kezemel joban kitolom mint a jobbal. Ez most normális vagy mi rontunk el valamit edzés közben? Vagy az igaz hogy egyik embernek se egymora a melle?2011. jún. 21. 19:05
1/10 anonim válasza:
nekem is a bal nagyobb, pedig nem gyúrok és lány vagyok :)
2/10 anonim válasza:
Sőt, még a bal lábad is, ha elmérnéd, jó eséllyel picit nagyobb. De ezt már lehet, hogy tapasztaltad is cipővásárlásnál, hogy a jobbra pont jó, viszont a balt picit nyomja. Ez természetes dolog, az emberi test nem teljesen szimmetrikus. És általában mindenből a bal oldali a nagyobb.
4/10 Roger Smith válasza:
Inkább gyúrjál agyra, helyesírásodból adódóan rád fér!
5/10 anonim válasza:
nem egyszerre kezd el növekedni,ezért nem egyforma.(nőgyógyásztól hallottam amúgy:)
jól írták a két lábunk meg stb. között is lehetnek eltérések.
6/10 anonim válasza:
Az ember ilyen felemás, gondolom ez ilyen formában (edzés, izomzat) is megmutatkozik.
7/10 anonim válasza:
Senki sem szimmetrikus. Még a fejed se, arcod se, semmi. Izmaid meg pláne nem.
8/10 anonim válasza:
Mrolympia
Nekem a bal herém lejjebb van,mint a jobb.
9/10 anonim válasza:
Sok embernek van külömbség a bal és a jobb oldala között
10/10 anonim válasza:
Úgy ahogy az előttem szólóak írják.. Senkinek sem egyforma :) ezen én is tűnődtem régen hogy miért.. a helyesírásról kattogó válaszolónak pedig üzenem hogy miért kell mindig valakinek egy kérdés alatt a helyesíráson fenn akadni :S azt hiszik ezzel menők :D bumm neki.. itt ha már kiírtad a kérdést nem tudod megváltoztatni.. egy fárasztó nap után én se foglalkozom vele hogy átrágjam minden betű helyes e. Aki csak a gép előtt ül egész nap mint te annak igen van rá ideje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!