Manapság miért lett ennyire divatos küzdősport a Kick-Box a lányok körében?
Úristen, megszólalt egy csaj! "Júj azért járok kick-boxra, mert égeti a zsírt, és olyan fiús"
(Tudom, hogy az előttem válaszoló csaj nem így írta, de a legtöbb ezért csinálja)
Na a magyar K1-nek annyi. :)
gondolom nagyon sok fogalmatok van harcművészetekről.
harcművészetet nők is tudnak űzni, minden képességük megvan rá. a Magyarországon oktatott kis "paródiákon" és küzdősportokon ne mondjátok már hogy az ront, hogy lányok járnak? mit lehet egy versenysporton lehúzni? lányok nélkül megtanítanak rendesen ütni? :D
Tudod olyan edzéseken ahová csajok is járnak, ott többet is foglalkoznak velük, ami azzal is párosul, hogy a fiúknak is lényegesen gyengül az edzésük, így már nem tudják a megszerzett tudást hatékonyan gyakorolni, ugyanis nem elég a technika, azt gyakorolni is kell a lehető legkeményebben, na de így a csajokkal együtt? Ahol több a csaj ott meg is lehet azt figyelni, hogy az oktató (pláne ha fiatalabb férfi, és a legtöbb helyen így van) is elpuhul, mert hát a lányokkal figyelmesebben és gyengédebben kell bánni. Ha ugyanolyan kemény edzések lennének ő nekik is mint ami eredetileg a fiúknak is van, akkor az összes csaj Lara Croft lenne, de ilyet még nem láttam és nem is fogok. Kick-boxra is azért jár sok csaj, hogy lefogyjon na meg már unják az aerobic-ot, és tudnak azzal menőzni, hogy férfias sportot űznek.
Hidd el hátrány! Az más, ahol van 20 fiú és 2 lány, de ahol 14 lány és 10 fiú van (mert ma már egy átlagos kick-box az sajnos ilyen), ott hidd el Te sem örülnél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!