Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen harművészetek vannak...

Milyen harművészetek vannak Nyíregyházán?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megnéztem a Kudoról egy videót nem rossz küzdősport első benyomásra, de a verseny jellege miatt ebből is hiányzik rengeteg életveszélyes technika ugyebár verseny helyzetben ez elég veszélyes lenne. Ahogy a 70-es évekbeli példa is mutatja akkor rendeztek pár wing tsun kunfu versenyt csak hamar betiltották a túl sok haláleset miatt. Én igazából ezért nem preferálom a versenysportokat, mert sok tekintetben jóval "szegényesebb".
2011. jún. 15. 21:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Neutronlovag nekem a wing tsun Kung Fu csak csapolasnak nez ki. De ha neked vannak rola tapasztalataid orulnek ha megosztanad velem. Meg Thai box is van.
2011. jún. 15. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Én jujutsu-zom (igaz nem a nyíregyházán oktatott kelemen ryu ágban) úgyhogy arról vannak közvetlen tapasztalataim. A wing tsun egy jó mesterrel kiváló harcművészet pár wing tsun-os ismerősöm van úgyhogy nagyjából képben vagyok erről is.Nekem csak annyi bajom van a wing tsun-nal, hogy nem szerettem a kínai kultúrát. ezért azt ajánlom, hogy ilyen teljesen szubjektív dolgokat is vegyél figyelembe választás közben. Persze először arról kell döntened, hogy mit akarsz csinálni küzdősportot vagy harcművészetet, mert a válaszaid alapján ezt még egyáltalán nem tisztáztad magadban.
2011. jún. 16. 10:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Jujutsuban mit szoktatok csinalni?
2011. jún. 16. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Bemelegítés, ütések, rúgások, gurulások, esések gyakorlása. Az óra további részében jönnek a páros gyakorlatok fegyvertelen és fegyveres önvédelmi technikák. A különböző fegyvereknek megvannak a formagyakorlatai. Illetve olyat is szoktunk, hogy egy embert 2 vagy több támad lehet bármilyen ütés, rúgás, fogás magasabb szinteken fegyver is előkerülhet eközben. Természetesen az áldozat feladata, hogy megvédje magát 3-5 percen keresztül.
2011. jún. 16. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!