Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen egy KravMaga edzés?

Milyen egy KravMaga edzés?

Figyelt kérdés

Hello!

16/F vagyok. Most kickboxolok, de láttam a KravMaga-t és nagyon megtetszett. Igaz, kemény lehet, és most még a kickboxot is nagyon nehezen engedik a szüleim. Szerintük lefogják ütni vesémet, szét verik a pofámat stb.. Mégis érdekelne, hogy vajon milyen egy KravMaga edzés. Egyik ismerősöm mesélte, hogy ott edzésen eltörte valaki a másik kezét. xD

2009. márc. 22. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nézd meg csütörtökön a Cool-on a Pokol hete című ,űsort, abba mindig van. Megtudod.
2009. márc. 22. 12:39
 2/7 anonim válasza:
95%

járok krav magára 1 hónapja. lehet, hogy edzőfüggő amúgy, de a tapasztalatom az az, hogy bír nagyon kemény lenni.

bemelegítés után jön a technika, ahogy az máshol is van általában.

1 hónap alatt tanultunk már fojtás, késelés, hátulról oldalról és előlről támadás elleni védekezést is. defenziv sport alapvetően. néha nagyon mókás gyakorlatokat csinálunk, amik remekül építik a csapatszellemet.

2009. márc. 23. 18:18
 3/7 anonim válasza:
89%
hi én is szeretnék járni de megtudjátok mondani hogy mennyibe kerül??
2009. márc. 25. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, az lenne még a KravMagával kapcsolatban a kérdésem, hogy ott mennyire durva egy edzés? Ott is szétverik egymás fejét? Vagy az csak megtanít az önvédelemre?
2009. márc. 27. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

az edzés 8ezer/hó!legalábbis annyi volt!

van ott is harc!u.n. slow fight!az nem vérre megy4meg van a másik ami igen!:D na az komoly!:D

a verekedős részbe nem mentem bele,mert nem volt súlycsoportomban megfelelő!túl kicsi volt a 70kiló..

2009. márc. 30. 14:05
 6/7 anonim válasza:
85%
köszi
2009. márc. 31. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Csao!

Kezdők bemelegítenek, majd párban technikákat tanulnak, vagy pajzsot püfölnek hol könyökkel, ököllel, térddel stb. Később egyre több szerepet kap a bunyó, eleinte csak érintős box megy.

2009. dec. 31. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!