Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gyúrással kapcsolatos? (többi...

Gyúrással kapcsolatos? (többi lent)

Figyelt kérdés
Danabolozni szeretnék de nem nagyon merek, de sokan mondják hogy 100 db-tól még semmi bajod nem lesz,és én extra nehezezen hízok most szeretnék tömegnövelőket venni csak nem vagyok olyan pénzes hogy azt mindig tudjam venni tehát azzal nem sok mindent érek.
2011. jún. 10. 23:52
 1/10 anonim válasza:
30%
sose vegyél tömegnövelőket ha akarod hogy legyen egéséged, én nagyon megbántam.
2011. jún. 11. 00:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért? Hát azok egyszerű tépkiegészítők, max a májadat teszi tönkre én úgy tudom :)
2011. jún. 11. 00:16
 3/10 anonim ***** válasza:

danabolt k.rvára ne vegyél, csak azt szedni semmi értelme nincs.

tömegnövelő helyett vennél danabolt és akkor izmos leszel, ezt gondolod? jó, akkor egy f@sz vagy. az 1. válaszoló meg leszophat 4 irányból. állítom, hogy mostmár direkt csináljátok ezt. ennyire nyomorék társadalom nem lehet.

2011. jún. 11. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
májadat sem teszi tönkre. f@szomat már, mi tenné tönkre? a fehérje vagy a szénhidrát?
2011. jún. 11. 00:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Igaz!! : )Szerintem nem gondolok többet danabolra, csak az ember mindig nagyobbra vágyik de inkább gyúrok akkor minden nélkül mint hogy bajom legyen de a tömegnövelő mellet szavazok.
2011. jún. 11. 00:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a baj a danabol se úgy működne, hogy egy kúrát tolsz és utána nem kell figyelni a kajára... Szóval még a tömegnövelővel többet érnél mint danával...
2011. jún. 11. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező szerinted a danabol instant izom? Komolyan miből épül fel az izmod? Na ha nem viszel be tápanyagot, akkor a levegőből nem fog belédszublimálni a protein a danabol hatására.
2011. jún. 11. 11:02
 8/10 °:Amigo:° ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem tudsz tömeget felszedni.

Nem kell semmilyen sz@rságra költened a pénzed, tömegnövelő sem kell!

Ami kell: szőlőcukor (dextróz, glukóz)

Ez egy monoszacharid, ami lebontás nélkül kerül a véráramba (tömegnövelőkben is ez van), így a lehető leggyorsabban emeli az inzulinszintet.

Olcsó (Sparban pl.).

Ezt kell tenned:

Reggeli előtt ill. edzés után közvetlenül fogyassz el annyi gramm szőlőcukrot, ahány kiló vagy.

Teában, vízben, mindegy hogy, csak told be!

Rá 15-20 percre egyél egy kiadós, összetett szénhidrátot és sok fehérjét tartalmazó étkezést (csirke-rizs általában).

A cukor generálta inzulincsúcs a sejtekbe pumpálja a tápanyagokat. Nagy mennyiségű tápanyag tud így rövid időn belül beépülni.

Az időzítés fontos, mert az említett időpontokban a szénhidrátraktárak üresek. Egyéb esetben nem lesz elég hely a szénhidrát elraktározására, így az zsírrá alakul.

A minőségi étkezés viszont alapfeltétel!

2011. jún. 11. 13:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi ;) ezt ki fogom fullra próbálni és tudom is hogyan :)
2011. jún. 13. 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak fehérjeport lehet. Ha mást nyomsz, akkor megböknek és kipukkadsz. Az nem izom.
2011. júl. 10. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!