Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez jó gördeszka?

Szerintetek ez jó gördeszka?

Figyelt kérdés

az előző csak egy 7000 Ft-os hervis-es deszka volt, de most már szeretnék egy kicsit komolyabbat.

erről lenne szó: [link]

2011. máj. 29. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Komoly lapot 15alatt nem kapsz,és hangsúylozom hgy a csak a lap.Én azt javaslom neked hogy inkább használt deszkákat nézz.

Itt meg új deszkák vannak: [link]

2011. máj. 29. 18:23
 2/8 anonim válasza:
Szerintem a használt deszka azért nem jó mert nemtudod mennyire van bereccsenve a lap..lehet leadsz vele 2-3szor egy 5/6 os lépcsőt és két félben találod magad mellett pepperskate.hu (:
2011. máj. 31. 19:52
 3/8 A kérdező kommentje:
én még nem vagyok profi hogy 25 000 ft-os deszkát vegyek, még csak 1-2 trükköt tudok tehát nem akarok annyi pénzt kiadni. csak azt akarom tudni hogy szerintetek jó e ez a deszka
2011. máj. 31. 20:48
 4/8 Tyler913 ***** válasza:

Szerintem gordeszkat csak olyan uzletben vegyel,aminek ez a foprofilja,ott tudnak tanacsot adni.Az ilyen nagyobb sportaruhazakban arult termekek jatekdeszkak,csak addig jok,amig valaki abszolut kezdo.

Ha normalis deszkat szeretnel,inkabb gyujts egy picit.

Nekem anno K2 volt az elso deszkam,es mikor az eltort,vettem egy minilogo lapot (az 12 ruppo akkor,most nem tudom,mennyi),es a fuggoket+kerekeket atpakoltam.Igy olcsobb,es viszonylag jo gordeszka volt az eredmeny.

2011. máj. 31. 23:34
 5/8 anonim válasza:

Hát....nem rossz.

Elég jó már komolyabb trükkökre is.

2011. jún. 1. 04:24
 6/8 A kérdező kommentje:
kössz hogy válaszoltatok
2011. jún. 1. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
netről nem lehet megállapítani,hogy jó e vagy nem el kell menni megfogdosni megnézni a súlyát ráállni meg ilyenek. :D
2011. jún. 1. 18:24
 8/8 anonim válasza:
A leirast ezert talaltak ki
2011. júl. 7. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!