Bodybuilding.com tapasztalatok?
mark86
ez nem egy sima tápkieg webáruház?
nem vannak edzéstervek...meg étrend..lehet választani a programok között, blogot irni, statisztikák,minden...
de akkor nem ismeritek nagyon?
mark86
én nem ismerem de ha van bodybuilder.hu meg tesztoszteron.hu akkor nem értem miért lenne erre szükség!
mark86
ha neked tetszik akkor jó olvasgatást! mondjuk én nem ajánlok se előre kitalált étrendet se edzéstervet mert személyre szabva jó mindkettő,de ugye valahogy el kell kezdeni! ;)
sok sikert!
hallod, mit írt fel az edződ? az elég gáz ha nem érzed jónak (az edződet minősíti)
amúgy inkább builder.hu!
nap 1
1 nyakhoz húzás hát gépen 3x15
2 melltámaszos hátgép 3x15
3 padra térdelés egykezes felhúzás 3x 15 (hát)
4 vállkinyomás gépen 3x 15 váll
5 oldalemelő gép 3x15 váll
6 bizepsgép 3x15
7 súlyzós biceps 3x15
8 hasgép
nap 2
1 ferdepados mellgép (kinyomás) 3x 15
2 tárogatógép (kombybutterfly)
3 ferdepados fekvenyomás
4 csigás keresztezés
5 tolódzkodás géppel (dip sitzend)
6 triceps gép (tricepsznyújtás)
7 has
és már szoktam lábazni is...
Hát ez az edzésterv tényleg egy fos.
Itt van ez az oldal
Az edzés úgy működik, hogy először olvasni kell. Sokat. Nagyon sokat. Tudd, hogy mit és miért kell csinálni. Jobban jársz, ha 2-3 héttel később kezdesz el edzeni, de úgy, hogy birtokodban vannak az alapok, mert ha csak úgy ész nélkül mész a terembe akkor nem lesz látszatja rendesen, megsérülhetsz, elmegy a kedved és végül otthagyod az egészet a francba. Ami oldalt ajánlottam ott rengeteg egyéb hasznos infó is van, amiket ajánlatos elolvasni először.
SOk sikert és kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!