Hol lehet 12 évesnek airsoft fegyvert venni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 13:40
11/22 anonim válasza:
és ha szabad megkérdezni miért szeretnél katona lenni, kedves kérdező?
12/22 A kérdező kommentje:
nem tudom, egyszerűen már nagyon rég óta akarok kis korom óta már az akarok lenni, és azis leszek!
2011. máj. 23. 17:57
13/22 anonim válasza:
vagy semmi hasznosat nem csinálsz, vagy akciózol és szétlövik a tested a semmiért. illetve gyáva mód te gyilkolsz szét másokat messziről.
illetve "békefenntartó" munkát végzel...
király tervek 12 évesen.
14/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nekem ezek a terveim, ez leszek, katona leszek ezt mindenki előtt ha valakinek tetszik,nem tetszik akkor is az leszek!
2011. máj. 23. 19:56
16/22 anonim válasza:
12 éves, mit vársz tőle, hogy talán a felnő fogorvos szeretne lenni ? Épp hogy csak most nő ki a katonáskodásból... de még nem fogta fel hogy ott az életét kockáztatná, de mind1 is mert addigra még olyan hosszú idő fog eltelni hogy 100x meggondolja magát.
17/22 anonim válasza:
igazad van, én is elgondolkodtam magamon... nem szoktam meg hogy gyerekek is fórumoznak.
18/22 A kérdező kommentje:
oké mennyi pénzbe fogadunk katona leszek?? annyi pénze a világna sincs na nem baj majd kérem a telefonszámod vagy a cimed és a felnőtt leszek meglátogatlak katonaként oke?
2011. máj. 23. 22:53
19/22 anonim válasza:
nem értelek titeket, én is katona szerettem lenni 12 évesen az is lettem és 2 évig szolgáltam.
attól hogy még 12 éves mért ne lehetne katona? :)
20/22 anonim válasza:
Kérdező!
tudsz írni privát emailt, ez a címem 6 éve, ez marad is...
semmi akadálya hogy ha így alakul az életed akkor majd megírd.
amúgy te fogadásra veszed a dolgot, mert ezt akarod csinálni, és azt hiszed és nem hiszem ezt el. én elhiszem, de nem értem, mi az a nagy csábítás abban, hogy katona légy.
Utolsó: és te miért lettél katona?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!