Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Thai box vagy Kick box?

1 2 3 kérdése:

Thai box vagy Kick box?

Figyelt kérdés

szeretnék edzésekre járni csak nem tudom melyiket válasszam

Melyik a jobb? Mi a külömbség? Melyik miben jó? előre is köszi

2011. máj. 11. 22:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a jobb, amelyik jobban illik a testi adottságaidhoz, a stílusodhoz és a mentalitásodhoz. Nézd meg mindkét edzést, és azután döntsd el, melyiket akarod csinálni.
2011. máj. 11. 22:46
 2/19 anonim ***** válasza:
37%

Thai box-ot válaszd, mert sokkal jobb!! Mindenben jobb mint a Kick box!

Na azt választod vagy nem? vagy fölöslegesen írtam?

2011. máj. 11. 23:20
 3/19 anonim válasza:
100%
Én Kick-Boxolok. Nem jobb a Thai-box mint a Kick-Box semmivel! Rajtad múlik hogy milyen szinten fogod elsajátítani a technikákat és persze az edzőn. Szóval, arra menj, amelyik edzésen jobban bejön az edző és a mentalitása és az edzés menete. Thai-boxban van könyökölés és térdelés is, Kick-boxban nincs. Nekem ez jött be, mostanában a thai box szerintem divat lett... mint az mma.. legalábbis az én környezetembe ezzel keménykednek a gizdák.:) Ettől függetlenül a Thai box is van olyan jó mint a Kick box, és fordítva is ígyvan, rajtad múlik hogy milyen bunyós leszel, annyi hogy amelyiket választod, ott az edzésen add mindíg a maximumot(vagy mégtöbbet:)) és figyelj a technikák helyes alkalmazásának elsajátítására, és a legfontosabb hogy légy kitartó.:) Jó edzést kívánok a továbbiakban.
2011. máj. 12. 07:34
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
A kick-boxban legalább megtanulsz ütni és védekezni normálisan. A muay thai-ban (thai boxban), ugyan van könyök és térd használat is, de mivel versenyen nem üthetsz könyökkel, nem is tanítják nagyon. A thai boxolóknak nagyon gyenge a kéztechnikájuk! Combost rúgni meg térdelni, tudnak keményen aztán kifújt, valamint szívósabbak, jobban bírják az ütéseket. De ez így kevés mert védekező technikák is kellenek, thai boxban ez minimális, hiszen főként inkább a támadásról szól. Szóval nem egy legyőzhetetlen stílusról van szó! És egyébként igen, sokan maszturbálnak a muay thai-ra pedig semmivel sem jobb egy kick-boxnál, egy savate-nél vagy egy karaténál. Nagyon divat sport lett! Nem azt mondom, hogy rossz, aki szereti az csinálja, de a többi stílus sem rosszabb!
2011. máj. 12. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

de ez olyan rossz!

itt húzzák le egymást a thai és kickboxosok..

én kungfuzom. hú és tudok ütni. gond nélkül eltöthetem egy ember torkát. és könyökölni is tudok. fúú gyakoroltam. és feltehetően egy térdet is szilánkosra tudnék rúgni.

a 2 sport tulajdonképpen szabályrendszer, nincs olyan hogy jobb.. melyik a jobb, a football vagy a forma1? az egyikhez drága autó kell, a másikhoz labda. de az autósban nem lehet a labdát használni. majdnem ilyen szintű a kérdés, próbáltam nagyon eltúlozni a hasonlatot.

2011. máj. 12. 12:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

thai box: fullkontakt, szétvernek izomból

kick box: nem csak fullkontakt, lehet úgy is versenyezni, hogy nem veritek ki a szart egymásból. és nincs térd, könyök.

2011. máj. 12. 14:03
 7/19 anonim ***** válasza:
Az a jobb, amelyiket szereted. Minden sporttal így van. Szerintem elég tömör és lényegre törő a válaszom!
2011. máj. 12. 20:53
 8/19 A kérdező kommentje:
okés köszi mindenkitől a segítséget :)
2011. máj. 13. 17:39
 9/19 A kérdező kommentje:
és tudtok kaposváron kick box edzéseket? :O
2011. máj. 13. 17:40
 10/19 anonim ***** válasza:
én csináltam mind 2 és én aszt mondom hogy ha jól rugsz meg ütsz akkor thai box de ha nem akkor a kick box mert abba minden alap benne van az ütés rúgásnak
2011. máj. 13. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!