Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gördeszka haver nélkül unalmas...

Gördeszka haver nélkül unalmas. Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval haverommal rendszeresen lejártunk deszkázni, de ő csak addig járt, amíg menőnek tartották érte, én viszont szeretném tovább csinálni, őt viszont csak a WoW érdekli. Ha meg egyedül megyek, mindig unatkozok, mert túl csendes minden. Mit kéne tennem?
2011. máj. 6. 17:54
 1/4 anonim válasza:
Nincs deszkapark a környéken?Vagy legalább helyi srácok akik tolják..kell keresned valakit akivel összehaverkodsz.Vagy egy barátnő aki csak szóval tart?:)Jobb mint a semmi.
2011. máj. 6. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:

télleg unalmas

én mondjuk görkorizok, de egyedül nem szeretek

senki nem deszkázik rajtatok kivül, amerre lex?

2011. máj. 7. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos rendes deszkapark. Van egy gyerek, aki a haverom és tényleg jó vele deszkázni, de nagyon messze lakik és sosincs otthon. Más meg csak ilyen divatból csinálja...
2011. máj. 8. 17:04
 4/4 anonim válasza:

Igazad van télleg unalmas én Budapesten élek és most a Vírus miatt barátaimal nem igazán tudok találkozni de ők amúgy se akarnak deszkázni

Remélem majd te is meg én is találok deszkás barátot akivel majd tudom nyomni.

2020. máj. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!