Ez normális, hogy egy kick-box edzés után?
Tegnap életemben először kipróbáltam a kickboxot, egy barátommal edzettem együtt, aki már 10 éve csinálja.
Eddig is kondiztam, szal annyira nem újdonság, hogy izomlázam van, de ahhoz képest, hogy olyan sok mindent nem is csináltunk a gerincem végig szét akar szakadni, olyan izomláz van benne:S
Ez normális? egyébként hobbi szinten el tudom sajátítani tőle a KB alapjait vagy menjek edzésre?
ő már volt versenyen is, de most érettségizik így most csak lazul.
Persze.
Ilyen edzésen az egész tested használod,nem csak izoláltan dolgozol meg izomcsoportokat.
Egyébként a testépítők többsége nem edzi kellőképp a derékövet a gerinc tartó izmait,legalábbis akárhány teremben jártam a hiperhajtó pad mindig csak porosodott.
A küzdősport meg a derék erejéről szól elsősorban.
Például csináltam a testépítő haverjaimmal egy jó kis tesztet,ami küzdősport edzéseken alap.
A gyakorlat neve merev testes tartás.
Két testépítő haverom is kipróbálta és 1.30-1.45-ig tudták csak tartani.
Egy átlag nem sportoló embernek is tartani kellene min 3 percig.
És igen menjél edzeni.Sokkal többet ér,mint a testépítés,de persze az is mehet mellette.
Én is 10 év gyurma után nyergeltem át ks-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!