Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez normális, hogy egy kick-box...

Ez normális, hogy egy kick-box edzés után?

Figyelt kérdés

Tegnap életemben először kipróbáltam a kickboxot, egy barátommal edzettem együtt, aki már 10 éve csinálja.

Eddig is kondiztam, szal annyira nem újdonság, hogy izomlázam van, de ahhoz képest, hogy olyan sok mindent nem is csináltunk a gerincem végig szét akar szakadni, olyan izomláz van benne:S

Ez normális? egyébként hobbi szinten el tudom sajátítani tőle a KB alapjait vagy menjek edzésre?

ő már volt versenyen is, de most érettségizik így most csak lazul.

2011. máj. 2. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze.

Ilyen edzésen az egész tested használod,nem csak izoláltan dolgozol meg izomcsoportokat.

Egyébként a testépítők többsége nem edzi kellőképp a derékövet a gerinc tartó izmait,legalábbis akárhány teremben jártam a hiperhajtó pad mindig csak porosodott.

A küzdősport meg a derék erejéről szól elsősorban.

Például csináltam a testépítő haverjaimmal egy jó kis tesztet,ami küzdősport edzéseken alap.

A gyakorlat neve merev testes tartás.

Két testépítő haverom is kipróbálta és 1.30-1.45-ig tudták csak tartani.

Egy átlag nem sportoló embernek is tartani kellene min 3 percig.

És igen menjél edzeni.Sokkal többet ér,mint a testépítés,de persze az is mehet mellette.

Én is 10 év gyurma után nyergeltem át ks-ra.

2011. máj. 2. 16:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Kössz!
2011. máj. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!