Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan zajlik egy Kyokushin...

Hogyan zajlik egy Kyokushin karate edzés?

Figyelt kérdés

Arra lennék igazán kíváncsi hogy a bemelegítés és levezetés milyen hosszú, és hogy milyen gyakorlatokat csináltok.

Előre is köszi a válaszokat. :)

2011. ápr. 25. 22:45
 1/7 Neji ***** válasza:
Ez hülyeség!!!! Mindenhol más az edző és más az edzés módszer.Most én hiába mondom,h pl nállunk ez meg az van lehet,h ami nállatok van ott nincs ilyen.Ha érdekel,h milyen akkor menj le egy edzésre és próbáld ki.
2011. ápr. 26. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy más mindenhol, de ha egyfajtát leírnak abból valamennyire csak megtudom hogy itt mire számítsak. :)
2011. ápr. 27. 18:58
 3/7 anonim válasza:
nálunk oan fél óra a bemelegítés, most futással együtt 1 óra utánna rendes edzés :D
2011. ápr. 27. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
nálunk pedig néha futás,( szombaton szokott futó edzés mellett versenyzőknek edzés )aztán kihon-< közben erőnlét is szokott lenni, forma gyakorlat(nem mindig), küzdés(szokott zsákolás is, pont kesztyűzés..stb.)de am szintem indig másmien edzések vannak! :)
2011. ápr. 28. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
előző vok az elejéről kihagytam a 10-15 perc bemelegítést
2011. ápr. 28. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
előző vok, 1.5-1.7 óra között szokott(bocs h így tördelve válaszoltam :D)
2011. ápr. 28. 15:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Fúha. köszi a válaszokat. :) Kíváncsi vagyok itt mi lesz, mivel össz-vissz 1 órás az edzés.
2011. ápr. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!