Muay thai edzésen pontosan hogy néz ki a kezdők beavatása (verése)?
Figyelt kérdés
Meddig vernek?Csak az edző ver meg vagy az egész csapat?2011. ápr. 23. 20:46
11/12 Neji válasza:
Eltörik a kezed és a lábad ezután megerőszakolnak és ha még mozogsz akkor szétrugdossák a bordáid is.A kérdés szintjén válaszoltam...
12/12 anonim válasza:
Van ilyen de nem ilyen drasztikus ahogy te gondolod. Nekem az volt hogy kb 2-3 edzésen beszéltem a társamhoz miközben az edző magyarázta a feladatot a csapatnak, észrevette hogy nem figyelek rá, kiállított középre és mondta, hogy válasszam ki szerintem ki a leggyengébb a csapatban és 10 bal combos 10 jobb Másnap vizesborogatás+ láz. De nagyon megérte jó élmény volt más edzéseken meg más kapott ha majomkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!