Melyik fehérje a legjobb?
Milyen árkategória? Kevert, szója, tojás, tejsavó, vagy mindegy? Mi a baj aszpartámmal? Diétázol? Mit sportolsz?
Na, ezek a kérdések hiányoznak, ezeket tudva talán a kérdésre is válaszolhatnánk.
Ha tényleg nem számít az ár, akkor bármelyik neves gyártó (biotech, scitec, peak) tejsavóját ajánlom, edzés utánra, valamilyen ch kíséretében.
Egyszerre izmosodni, és fogyni nem fogsz, ha fogyni akarsz, akkor a gyors, és minőségi fogyás miatt összeállítanék egy rendes diétát a helyedben. Diéta nélkül a zsírégető tabletta (mondjuk diétával is), meg az l-karnitin felesleges.
Az aszpartám tudtommal nincs betiltva, és itt egész más fényben tüntetik fel. [link]
Igen, érdekükben áll, de elég rendesek szerintem ahhoz, hogy ne mondják meg, ha nem így gondolnák.
Aszpartám - E 951
E számok: egy pozitív lista, amely azokat az adalékanyagokat tartalmazza, melyeket bevizsgálva (adott határérték mellett) biztonságosan használhatóak - fogyaszthatóak.
ergó az aszpartám is ilyen. biztonságosan fogyasztható.
nah végre 1 élelmiszermérnök+ :D
vagyok fórumon :D
kérdező, megjegyezném vagy buta vagy, vagy szimplán csak rosszul informált. amit hogy ha közzé is teszel, butaság.
a nádcukor (szacharóz) feldolgozás után ugyan az mint a répacukor (szacharóz)
nyilván feldolgozás előtt, közben egyik enyhén nád ízű, másik enyhén.. répa ízű. ennyi a nagy különbség. (csak azért írtam hogy ne kössetek bele hogy nincs semmi különbség) egyéb iránt finomítás után mindkettő - kristálycukor (még egyszer: szacharóz).
GreenTea
Bár én lennék így, hogy nem számít az érték! Biztos hogy a Nature's Best fehérjéjét tolnám ezerrel:D
Egyébként egy egyszerű tejsavófehérjével simán jó vagy! A legtöbb már aszpartam mentes, így emiatt sem kell aggódnod. Egyébként tényleg fel van fújva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!