Hogyan kezdjek el boxolni?
Figyelt kérdés
Már egy sportboltban hónapok óta megvettem a zsákot és kesztyűt. Csak nem volt hova felszerelni. De most ez megoldódott. Nyolc éve nem tesizek suliba. Msot elkezdtem otthon tornázni, és nagyon szeretnék, boxolni. Kiadni a feszültséget!2011. ápr. 22. 08:43
1/3 anonim válasza:
Menj el edzésekre! Aztán az ott látottakat gyakorold otthon!
Valamint szerintem szerezz be sportfáslit is a kezdeti időkre, védi a kezed, amíg hozzá nem szoksz.
2/3 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy ne rögtön a boxszal kezd. Én egy kis ideig boxoltam, de Aikido-val kezdtem.
3/3 anonim válasza:
Ha totál kezdő vagy,akkor csak rögzülnek a hibáid edző nélkül.
Ne legyél nyuszi,menj le ökölvívó edzésre és tanuld meg rendesen.
De minimum nézz meg pár boxing training videót a youtube-on.
Fejlődni meg elsősorban a bunyótól fogsz nem a zsáktól.A zsák a technika csiszolására és erőnlétre,állóképességre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!