M@x kérdése:
Gördeszkával kapcsolatosak lennének a kérdéseim? (lent)
Figyelt kérdés
Hogyan tudom sérülésmentesen letakarítani a tetejét a deszkának?
Hogyan kezdjem el a trükközést?? (gurulás, kanyarodás már megy)
2011. ápr. 21. 09:14
1/7 anonim válasza:
Gurulás, kanyarodás MÁR megy? Grat.
Amúgy én anno nedves szivaccsal takarítottam (asszem, de az is lehet, hogy nem is takarítottam)
Hogy tanulj? Én először a varial 180, varial 360-at gyakoroltam. Aztán meg egy haverom tréningezett. De ajánlom a youtube skateboard trictips-et. (laptoppal persze, hogy ki tudj menni a térre és egyből próbálni is)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. ápr. 21. 09:26
4/7 anonim válasza:
Variallal nagy hülyeség kezdeni, de már bocs. Első lépésben: gurulás, tic-tac kanyarodás, fékezés (powerslide) manual, nose manual. ezek után mehetnek a trickek! ollie, shoveit, pop shuvit, frontside shuvit, nollie, heelflip, kickflip, lépcsőzés/magasról leesés, magasról leugratás, hardflip, varial heel, varial kickflip, 360 flip, laser flip, boardslide, tail slide, 50-50 slide, cooked slide, grabs, melon stb, no-foot, backflip és így tovább :D remélem segítettem.
5/7 anonim válasza:
és a 360 harflip, nollie 360 hardflip kimaradt* bocsi :D
7/7 anonim válasza:
Ne az én válaszomra koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!