Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Izomsorvadás? FONTOS

Izomsorvadás? FONTOS

Figyelt kérdés

kis korom óta rossz a térdem és még csak most vették észre az orvosok kb 2 éve... meg lett műtve. csak én kis korom óta nem használtam úgy azt a lábamat... és sokkal vékonyabb mint a másik... a kérdésem az lenne hogy mivel tudnám megvastagítani? én rubint rékára gondoltam, azt mondták hogy az nagyon megizmosítja a combot.

szerintetek? vélemény? tippek?

2011. ápr. 11. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
guggolás, kitörés, akár súllyal, ha megy. Sokkal hatásosabb mint a RR dvd. A kajád is legyen rendben!
2011. ápr. 11. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

A Rubint Rékát az injektálják? Vagy az hogyan izmosítja az embereket?

Elhiheted hogy ő sem a videóin szereplő dolgoktól néz ki úgy ahogy.

Guggolás, kitörések...

2011. ápr. 11. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:

persze h. nem, neki van pénze plasztikásra.

a választ leírták följebb, jó gyakorlást!

2011. ápr. 12. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
hát testvérem csinálta 3 hónapig a láb részt és akkora lába lett hogy csak néztem. csak nem tudom hogy egy izomsorvadással ennyire meg lehet-e erőltetni mert egy részben 20percig csak guggolás
2011. ápr. 12. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:

ezt nagyon hamar felejtsd el.

így kezdődik a kifogáskeresés: meg lehet-e erőltetni, aztán meg most hagyom mert kicsit fáj, stb.

lehet nem lehetne. és akkor mit csinálsz? akkor hagyod a fenébe, úgyis minek neked láb? végülis az Avatar főhőse is egész teljes életet élt.

Keményítsd meg magad. ha valami gond adódna, az kevésbé lehet makacs, mint amiért erősítenél.

2011. ápr. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!