Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez hogy van?

Szerintetek ez hogy van?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, és nagyon vékony, elmentem vele kondizni 10 kilót alig bírta kinyomni meg nem bírt sokat, de viszont olyan erő van benne(ütő erő meg gyorsaság) hogy nem fogom fel mondjuk jó bunyós meg már bunyózott párszor.
2011. ápr. 8. 22:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A kettőnek semmi köze egymáshoz,csak így.
2011. ápr. 8. 22:15
 2/16 anonim ***** válasza:

GreenTea

Teljesen más a két dolog.

2011. ápr. 8. 23:01
 3/16 TOMAtm ***** válasza:
az ütőerő más tészta mint a kondizás.van egy haverom őis nagyon girhes,de üt olyant lezsibbad tőle akárki.pedig tényleg nem néz ki még átlagosnak sem,mégis valahogy jól tud 'küzdeni'.
2011. ápr. 9. 09:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen? én azt hittem hogy azért kicsit összefügg, de akkor hogy lehet ütő erőt növelni ? ha két vagy egy súlyzót megfogok, és ütök vele a levegőben ?
2011. ápr. 9. 09:45
 5/16 anonim ***** válasza:

GreenTea

Olyan szinten függ össze, hogy egy nagyobb tömegű boxoló általában nagyobbat üt, mint egy kisebb. Viszont attól, hogy valaki izmos még nem jelenti azt, hogy nagyot üt, vagy jól verekszik.

A súlyzóval a kézben ütéstől nem hiszem hogy nagyobb lesz az ütőerőd, bár én nem vagyok küzdősportos, lehet hogy rosszul tudom.

2011. ápr. 9. 09:58
 6/16 Neji ***** válasza:
Sulyzóval ütsz attol csak felgyorsul az ütésed,de nem igazán az ütőerőre megy.
2011. ápr. 9. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Az ütőerő a gyorsaság és a hibátlan technikai kivitelezésétől függ,semmi köze az erőhöz!

Én kb. 60 kilót nyomok ki,de az ütésem mégis romboló erejű.

2011. ápr. 9. 14:46
 8/16 anonim ***** válasza:

mondjátok a hülyeséget már megint...... az ilyeneknek minek fórum....

ha kisebb súlyzóval ütsz a levegőben akkor gyorsaságra megy...

ha nagyobb súlyzóval ütsz a levegőbe akkor az ún. maxerő-t fejleszted de viszont akkor kicsit lassabb lesz küzdésnél az ütésed...

2011. ápr. 9. 21:19
 9/16 anonim ***** válasza:

GreenTea

Igen, és ha nagyon nagy súllyal üt a levegőben, akkor szépen kirántja a vállát a helyéről:)

2011. ápr. 9. 22:28
 10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor harcművészetet kell tanulni :D Wt-t vagy hasonlót.
2011. ápr. 10. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!