Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Na most akkor hogyan van ez?...

Na most akkor hogyan van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval kezdjük az elejénél: Elkezdtem járni mma-ra, és a sparringnál sima boxkesztyűvel nyomulnak a többiek. Nagyon meglepődtem, mert azt hittem, hogy mma kesztyűt használnak. Eddig rendben is van biztos azért használnak box kesztyűt, mert kevesebb a sérülés esélye. Úgy sparringolnak, hogy előszőr 3 perc állóharc aztán 3 perc bírkozás aztán 3 perc földharc. Elég érdekesnek találom, hogy akkor ezeket vegyítve, mint egy igazi mma meccsen nem is fogjuk gyakorolni. Mert ahhoz már tényleg mma kesztyű kéne szerintem. Különbőző szorításokat képtelenség boxkesztyűvel végrehajtani. Vagy pl. ha egybe gyakorolnánk akkor a dobásokat is képtelenség lenne boxkesztyűben nem? Olyat is hallottam, hogy versenyeken sem engedik ezt a kesztyűt! Mostmár teljesen meg vagyok zavarodva!Segítsetek fontos lenne!
2011. ápr. 7. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
mi a kérdés?
2011. ápr. 7. 12:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Az, hogy akkor most hogy van ez? : D Ezért felesleges volt ide beírnod, ha nem értesz hozzá. -.-
2011. ápr. 7. 13:47
 3/6 Neji ***** válasza:

Te hülye vagy,nem értem mi a problémád.

Kezdő vagy kezdőként kell gyakorolnod,nem mindjárt profi szinten -.-"

2011. ápr. 7. 14:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Jézusom, de idióták vagytok... -.-" Minek irogáltok ide, ha nem is tudjátok miről van szó?? Az ilyeneket meg tudnám fojtani. fujj
2011. ápr. 7. 17:04
 5/6 anonim válasza:
szerintem az edzéseken box kesztyü van,de mérközésen is versenyen rendes mma kesztyü,nekünk is igy volt,de ha mégse igy van nektek akkor az azért van mert lehet nálatok a kezdöknek box kesztyüt adnak,majd késöbb rendeset.remélem segitettem.
2011. ápr. 7. 17:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi segítettél.:)
2011. ápr. 7. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!