Szerintetek ha? (lent a többi)
kevés a kaja... nem nehezen hízol hanem nem eszel megfelelően. beszedheted bajod nem lesz látható, tök jól leszel, csak mondjuk a végén azért elnézhetnél mondjuk egy vizelet vizsgálatra is. nézesd meg a veséd, a májad... szemesek elég mérgezőek, a kiválasztást "enyhén" megterhelik, az meg nem látszik a haverjaidon hogy akár visszafordíthatatlan májkárosodásuk van.
a másik hogy ha most nehezen hízol és ezek szerint nem jó a kajád, akkor mi lesz kúra alatt? ott még durvábban kéne enni, hogy a növekedésed ütemét fent tudd tartani, a több izomhoz sokkal több kaja kell. vagy semmit nem fog hozni, vagy ha hoz is leépül a végén ha leállsz, mert nincs miből fentartani... én a kajámat tenném rendbe mindenek előtt...
GreenTea
Fölösleges olyannak a kox, aki "nehezen hízik". Egyszerűen nem eszel eleget, és gyanítom nem is megfelelő kajákat tolsz.
Ahogy már írták, a kox mellett még többet kéne kajálnod, így teljesen fölösleges.
GreenTea
Akkor először legyen meg a pénzed, aztán kezdj el kajálni rendesen és fejlődni fogsz!
GreenTea
Sok mindent csináltam már, küzdősportot konkrétan nem. A testépítés a fő területem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!