Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ha? (lent a többi)

Szerintetek ha? (lent a többi)

Figyelt kérdés
Azt mondják ha 100 db-os Danabol-t veszel be attól még semmi bajod nem lesz, tudom hogy ez nem egy jó ötlet ez a danabol de 2 haverom is használja még semmi bajuk, csak én nehezen hízok és kicsit unnom már.
2011. ápr. 6. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól,mert büdös a munka még nem kéne koxhoz nyúlni.Lehet,hogy neked bajod lenne belőle,főleg úgy,hogy nem értessz hozzá.Tolj még a kajádhoz 1000kcal-t és máris jobb lesz.
2011. ápr. 6. 19:50
 2/9 bix ***** válasza:

kevés a kaja... nem nehezen hízol hanem nem eszel megfelelően. beszedheted bajod nem lesz látható, tök jól leszel, csak mondjuk a végén azért elnézhetnél mondjuk egy vizelet vizsgálatra is. nézesd meg a veséd, a májad... szemesek elég mérgezőek, a kiválasztást "enyhén" megterhelik, az meg nem látszik a haverjaidon hogy akár visszafordíthatatlan májkárosodásuk van.

a másik hogy ha most nehezen hízol és ezek szerint nem jó a kajád, akkor mi lesz kúra alatt? ott még durvábban kéne enni, hogy a növekedésed ütemét fent tudd tartani, a több izomhoz sokkal több kaja kell. vagy semmit nem fog hozni, vagy ha hoz is leépül a végén ha leállsz, mert nincs miből fentartani... én a kajámat tenném rendbe mindenek előtt...

2011. ápr. 6. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
nincs semmi bajuk = átb@szta őket a dealer
2011. ápr. 6. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem végülis olvastam sok mindent erről de, most már biztos hogy nem fogok szedni megpróbálom a kajával majd vagy csak természetesen gyúrok .: ) köszöntem a segítséget
2011. ápr. 6. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Fölösleges olyannak a kox, aki "nehezen hízik". Egyszerűen nem eszel eleget, és gyanítom nem is megfelelő kajákat tolsz.

Ahogy már írták, a kox mellett még többet kéne kajálnod, így teljesen fölösleges.

2011. ápr. 6. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, én azt eszem amit anyukám főz: ) meg néha egy kis mellék cuccokat csoki néha néha, de szeretnék dolgozni akkor minden lenne rengeteg húsféle meg jó cuccok .
2011. ápr. 6. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Akkor először legyen meg a pénzed, aztán kezdj el kajálni rendesen és fejlődni fogsz!

2011. ápr. 6. 21:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Az lesz ám te is benne vagy az ilyen témákban, Greentea te miket sportolsz gondolom,harcművészet meg konditerem ? :)
2011. ápr. 6. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Sok mindent csináltam már, küzdősportot konkrétan nem. A testépítés a fő területem.

2011. ápr. 6. 23:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!