A proteintől hizok vagy izmosodok?
GreenTea
Nem baj ha egy edző scitec-et javasol, mert szinte biztos hogy a megfizethetősége miatt teszi. Mindenki tisztában van vele, hogy rengeteg jobb cucc van a piacon, mint a scitec termékei. Én pl vitaminokat leszámítva nem használok tőlük semmit... Mindenki a pénztárcájának megfelelően vásároljon tápkieget!
Scitec ár-érték arányban sem jó.
Amíg egy Whey Pro 14000 körül van, addig egy dymatize elitet jobb helyeket 12 körül megkapsz, san-t meg 10 körül.
GreenTea
Na a San proteinje érdekelne, hol találok 10ért? Még sosem próbáltam.
vitaminból most peak mega a-z nálam a favorit!
daily és társai a mennyiségeket tekintve viccesek,multi pro féléket meg 2 óra alatt kivizeled! mega a-z-t meg 8 adagra elosztva tudom szedni és így folyamatos az utánpótlás! :)
bocsi az offért! (amúgy lesz@rom,mert ezt meg kellett osztanom xD)
Én kecskeméten az active sportban kaptam meg 9,5 körül a 2,27-est :) de gondolom máshol is vannak ilyen üzletek.
Mondjuk náluk a Syntha is ilyen 11-12 körül van, szóval én itt szoktam vásárolni mostanság, főleg, h törzsvásárló vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!