Milyen görkorit vegyen egy kezdő?
Pár éve sikerült vennem egy Tesco-s példányt, ami elkedvetlenített, de most újra szeretnék belevágni, immár egy használhatóbb példánnyal.
Milyen lenne az, amivel meglehet tanulni korizni, nem tesco minőség és kb. 10-15 ezerből meg lehet venni.
Mi a véleményetek a Spartan és a Worker korikról?
Törvényszerű, hogy az ember a járdán lévő úthibákban elesik, ha nem lépi át őket korizás közben? (fagyási repedésekre gondolok a járdán) Ez tanulás, technika, vagy kori kérdése?
én 8 éve görkorizom (folyamatosan; versenyszerűen is) én egy műanyag kerekű görkorin tnaultma meg :D majd jöttek az ilyne gagyibbak, de az első görkorim ugy 5 éve volt de nagyon nagyon nagyon sokáig bírta, az egy német yamaha gumikerekű görkorcsolya abec 5ös csapágyakkal több mint 4 évig bírta kerék csere és egyéb szervíz nélkül :) Mára már worker van, egy Worker Madrid típusú hát ahogy megrendeltem nagyon ttszett imádtam nagyon jó volt vele görkozini halk, meg aah nagyon jo volt :) De ugy rá3-4 hétre ( mindennap mentem vele) jött egy probléma hogy elkezdett az egyik kerék nyikorogni nem idegesítően hanem így nem tudom hogy.. akár hogy oljaoztma nem volt jo.. mos tis nyikorog az elején de ha bemelegszik akkor már nem nyikorog. De lehet csak azért nyikorog mert kb egy nyár alatt elhazsnáltam a kerekeit és pont 2 napja vettem elő újból őket ugy hogy kicserélem majd a kerekeit ujra. :)
Szóval vagy egy yamaha görkorit vegyél, vagy egy worker madridot de érdeklődj meg mindent róla. De még a Roces görkorik is nagyon jók. A lényeg hogy gumikerekű legyen és minimum abec 4-es vagy abec 5ös csapágyakkal!! MINIMUM!!
Köszi a választ.
A méretekkel kapcsolatban mi az igazság? Tényleg egy számmal nagyobb kell az ember lábánál, vagy ez ma már nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!