Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Igaz hogy 200-250 szemes kúra...

Igaz hogy 200-250 szemes kúra (pl. methandienon) nem okoz problémát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
De. Szakértelem nélkül (és ahogy látom, ez itt hiányzik) meg pláne. NE koxolj, amíg simán is tudnál fejlődni! a gyengék eszköze!
2011. márc. 31. 21:38
 2/5 bix ***** válasza:

tapasztalatlan, edzésmúltal, rendes kajával, tapasztalattal, és főleg aggyal nem rendelkezők számára veszélyes. 2-3 év masszív edzés és normális étrend, valamint értelmes felvezetés, kúra alatt pár kiegészítő és normális levezetés kombóval nem vészes, persze jelentősen jobban megterheli a belső szerveid egy részét mint a szuri, de bele még nem haltak, csak esetleg maradandó károsodásokat szenvedtek, amik nem derülnek ki azonnal...

a kérdésre a válasz: neked életveszély lenne.

2011. márc. 31. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már csak azt nem értem hogy miért gondolja mindenki hogy a kérdező akar kox-olni? Én nem nyúlnák kox-hoz, semmi értelmét nem látom...csak sokan mondták már ezt, és most eszembe jutott a kérdés, gondoltam kiírom:D ennyi az egész... de mint ahogy írtátok, én is úgy vagyok vele...amíg "cucc" nélkül fejlődök, addig semmi, de semmi értelme a koxnak!
2011. márc. 31. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ha nem szeded be, akkor nem okoz problémát.

2011. márc. 31. 21:53
 5/5 Jelcin papa válasza:

Ha nem akarsz versenyezni, semmi értelme a cuccnak.

Ha versenyezni akarsz, de nincs rendben a kaja, a pihenés, az edzés, semmi értelme a cuccnak.

Ha minden klappol, értesz hozzá, felvezeted, levezeted a kúrát, akkor van értelme egyáltalán koxról beszélni, és akkor kombinálni érdemes az adott célodnak megfelelően.

2011. ápr. 1. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!