Melyik küzdö sportot ajánlanátok? Ha z utcán meg támadnak és hogy meg tudjam védenni magam a thai box k1 kic box az jó hozzá?
Én a Shotokan Karatét ajánlanám,volt már "szerencsém" élesben használni,és azóta is áldom a napot,mikor először beléptem a dojo-ba.
Sajnos az általad említettekről nem tudok érdemben nyilatkozni,de szerintem az lenne a legjobb,ha bekukkantanál mindegyikre...gondolom egy-két edzés megtekintése ingyen van.:)Beszélgethetsz az edzőkkel,a tanítványokkal...az a biztos.:)
Az utolsó egy kicsit tévedésben él.:)
A testépítők is hosszú évek kemény munkája árán érik el pl. az említett 50-es kart.Ennyi idő alatt pedig igenis el lehet sajátítani egy küzdősportot is olyan szinten,hogy az hasznos legyen.
Mondjuk a leghatásosabb még mindig a futás,de pl. egy csőre töltött fegyverrel szemben nem sokat ér.
Én még mindig azt mondom a kérdezőnek,hogy látogasson el néhány edzésre,próbálja ki magát,és akkor majd látni fogja azokat a dolgokat,amiket mi itt úgysem tudunk szemléletesen felvázolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!