Box vagy breaktánc? Grrrr:S
Figyelt kérdés
nem tudok dönteni , 8 éve thai-boxolok de mivel az edzőm egy idióta ezért nemszeretnék ott tovább sportolni, ezért most ez a 2 ami szóba jöhet, szerintetek melyiket csináljam? szeretném mind a kettőt:(2011. márc. 16. 19:23
1/9 anonim válasza:
Én a bokszot választanám. Egyébként ha még suliba jársz, akkor nem olyan nehéz mind a kettőre eljárni.
2/9 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok , 4x magyar bajnok , de a break is a véremben van, érzem:S
2011. márc. 16. 19:47
3/9 anonim válasza:
És ha csak simán klubbot váltanál?
Vagy csak az az egy klub van arra?
Egyébként valóban,simán járhatnál egyszerre ökölvívó és break tánc edzésre is.
De ha én újra 16 lehetnék akkor a tb,ökölvívás kombót választanám.
4/9 anonim válasza:
box :DD teljessen más a kettő :DD de ha megvan a genetikád a gyuráshoz akkor azt :DD
5/9 anonim válasza:
hát szerintem a kickbox jobb mint a thai, bár azt nem nagyon ismerem... én a breaket választanám,szerintem az királyabb, a box meg.. max önvédelmi szinten fejleszteném a tudást :D
6/9 anonim válasza:
és mért nem tudod mind a kettőt csinálni?
7/9 A kérdező kommentje:
nemtudom, nekem mindig is azt mondták hogy 1 dolgot csináljak, de azt jól... most legyek egyszerre box világbajnok és nagyon fasza break táncos?:D
( szándékosan túlloztam ) :D
2011. márc. 19. 14:18
8/9 anonim válasza:
Igen, legyél! Ha már 8 éve boxolsz, akkor a kellő alapod megvan, azt már 2 nap alatt nem fogod elfelejteni, és mellette egész nyugodtan belekóstolhatsz valami másba is, ahol levezeted a fölös streszt, ami az edzésen felgyülemlik benned (pl. hogy ugye 'mindig minden körülmények között' küzdened kell). A gond csak akkor van, ha a kettő véletlenül összekeveredik (adsz egy állast a táncpartnerednek, vagy elkezdesz a ringen táncolni)
9/9 anonim válasza:
pedig gyakran megesik az ilyen.
én is előadások legizgalmasabb pillanataiban az egyetemen amikor hirtelen azt érzem hogy meg akarnak támadni akkor a mellettem ülőket torkon vágom. aztán elnézést kérek "whoops, megszokás" xD
ha ilyen jó vagy, a küzdősportot ne hagyd abba, de lehet lazíthatnál az edzésből picit, és mellette elkezdesz breakelni! az faja dolog :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!