16 éves lány vagyok, kb.175 cm 78 kg. Szeretnék elkezdeni gördeszkázni. Sokat kellene fogynom előtte?
Figyelt kérdés
Meg szeretnék tanulni gördeszkázni. Korizni már elég jól tudok, és nagyon tetszenek a deszkás trükkök. Túl kövér vagyok ahhoz, hogy deszkázni tudjak? Köszi a válaszokat.2011. márc. 16. 19:00
1/10 anonim válasza:
én így sajnos nem tudom megállapítani,mert az is fontos,hogy a felesleg hogy oszlik el a testeden.
De szerintem aki akar bárki megtud tanulni deszkázni,meg stb..aki nagyon akarja.Szóval hajrá;)
2/10 A kérdező kommentje:
vastagok a combjaim, és nagy a fenekem, viszont erősek a vádlijaim...
2011. márc. 16. 19:16
3/10 anonim válasza:
sztem ha már gördeszkázni fogsz akkor alapból fogysz majd ,és am a gördeszkához ugyis erős lábak kellenek ,sok gyakorlás és sikerülni fog! sok szerencsét!
4/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :):):)
2011. márc. 16. 19:41
5/10 anonim válasza:
deszkázni mindenképpen tudni fogsz majd, csak a súlyod miatt a trükkök nehezebben lesznek tanulhatók.
6/10 A kérdező kommentje:
gyúrok rá egy kicsit, erősítem a lábaimat, és faragok le a súlyomból :)
2011. márc. 17. 16:25
7/10 Diana8 válasza:
Szerintem nem kell sokat fogynod előtte, persze nem árt. :) Deszkázni így sem lehetetlen. :) Vannak jó lapok, amik akár 110 kg-ot is elbírnak, szóval a te 78 kg-od semmi. :)
8/10 anonim válasza:
Diana8: vannak lapok amik 110 kg-t is elbírnak és te 78 vagy.
ezzel jó nagy hülyeséget mondták ha leugrik a deszkával 2 lépcsőt már 178 kg nehezül a lapra...
9/10 Diana8 válasza:
Talán igazad van, viszont nem hinném, hogy minden deszkás 50 kiló :) Ha annyira trükközni akar, akkor olyan deszkát vegyen, ami profi deszkázásra alkalmas, de szerintem ahhoz, hogy elgurulgasson az utcán, elég először egy pár ezer FT-os is.
10/10 faragorenesk8 válasza:
én gördeszkázom 73 kiló vagyok és 166 cm magas és 13 éves.
ollie,fs ollie,bs boardslide.kickflip,pop shove it mennek
szóval csak ajánlani tudom 1,5 éve gördeszkázom és csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!