14 éves lány vagyok, nagyon ciki ha parkourozok, vagy ciki egyáltalán?
nem,dehogy ciki :]
én is lány létemre sok féle extreme sportot űzök:]
akkor jó,ha van kivel.bár sztem a parkour talán inkább fiús,mert oda több erő kell :] nah de csak akkor,ha falakat akarsz átugrálni stb xD
Ez nagyon jó sport!!!
Engem lenyűgöz!!!
Akit ez zavarna benned azt zavard el!!!!:D
Nem ciki. És nem csak fiús. Sok lány is csinálja; bár tény, hogy fiúból több van.
De érdemes legalább párban gyakorolni; és az sem baj, ha egy tapasztaltabb is segít.
Ugyanis nem ritka a sérülés. Jópáran haltak már meg, mert magukban csinálták, és mikor leestek valahonnan, nem talált rájuk senki időben. Meg amúgy is hipp-hopp összeszed az ember egy kéz/lábtörést. De akár gerinctörés, koponyatörés is lehet belőle.
Egyik haverom 6 hónapig feküdt kórházban. Ebből majd 1 hónap az intenzíven. Most már tud járni is...
Szóval sok sikert! ;)
(Egy parkour-os.)
nagyon köszi a válaszokat!:D
ja és tényleg ott szokott lenni 1 fiú,aki tapasztaltabb mikor gyakorlunk(mikor ezt az egészet elkezdtem,azon az 1 napon 5x estem el:S)
Egyáltalán nem ciki és szerintem nagyon jó dolog hogy ilyen extrém dolgot csinálsz...=D Én is parkourozok és tök jó látni amikor 1 lány is parkourozik====D
14/F
Sok sikert a továbbiakban=D
köszi:)
nekedis:D
Szerintem kifejezetten jó az hogyha egy lány pk-zik :D
Eddig csak fiúkat láttam meg a barátaim is csinálták!De ők is fiúk voltak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!