Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Thai box, vagy jeet kune do?

Thai box, vagy jeet kune do?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert a fizikumom nem éppen a legjobb.
2011. febr. 15. 00:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mindkettőhöz kell, olyan helyre menj, ahol jó az edző.

A legtöbb helyen általában az első edzés ingyenes, pont azért hogy megtudd nézni. A fizikumod majd fejlődik. Nem éri meg a könnyebbet választani.

2011. febr. 15. 00:49
 2/15 anonim válasza:
46%
Thjai box. Ezzel megerősödsz és koordinatív leszel.
2011. febr. 15. 01:28
 3/15 anonim ***** válasza:
A thai box előbb elsajátítható.
2011. febr. 15. 08:02
 4/15 anonim ***** válasza:
thai box
2011. febr. 15. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Istenem! Kapásból mindenki a muay thai-ra veri a f*szát! Miért hiszi mindenki azt, hogy az a tökéletes harcművészet?!! A thai box csak egy sima küzdőSPORT!!! Semmivel sem leszel keményebb egy utcai bunyóba a thai boxtól, ugyanannyit ér mint a többi küzdősport. Én nem értem, hogy miért van ennyire túlbecsülve a thai box. Nagyon divatbunyó lett. Persze nem azt mondom, hogy ne thai boxoljon senki, mert aki szereti az csinálja, nem is ezzel van a gond. Csak azért túlbecsülni nem kell.

Egyébként a kérdésre válaszolva. Ha a kérdező a fizikumát akarja fejleszteni, arra mind a kettő kiváló.

2011. febr. 15. 11:26
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

A thai box egy elég rossz sport ha nem úgy edzel ahogy thai földön.

Én a judót ajánlom.

Nézz meg egy két ketrecharcos videót

(judo vs thai vagy akármi).

Magyarország elég jó belőle és jó edzők vannak.

Ha verekedni akarsz ennél nincs is jobb sport.

Megjegyzem az edzőm judós és ketrecharc világbajnokságon 2. lett.

2011. febr. 15. 12:47
 7/15 anonim válasza:

utolsó

a thai boxosok hogy edzenek Thaiföldön?

én is thai boxolni akarok

2011. febr. 15. 13:03
 8/15 anonim ***** válasza:

A thai box nagyon agresszív sport ám! A másikat viszont én személy szerint nem ismerem...

Thaiföldön úgy edzenek, hogy a sensei bambusz bottal jár kel és néha odaver egyet ahova éppen kell... Azért ilyen nem hinném, hogy magyar teremben van, bár lehet én vagyok túl naív...

Én taekwondo-zom.. Ott mindig azt mondják, hogy akit nem érdekel a művészibb része és csak zúzni akar az menjen thaiboxra az hasonló, de mégis brutálisabb, holott nekem már egy komoly taekwondo harc sem túl humánus...

2011. febr. 15. 15:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Jujujuj, a thai-box egy agresszív szar, csak idegbeteg járnak oda!!

Szerintem meg csak láttál az indavideon egy videót, amin ezt csinálja az edző. Thai-boxolni járok, sem az edző, sem az odajárók nem agresszívak. Edző amúgy volt kint, és abszolút más véleményen volt mint te, ekdves hozzáértő utolsó.

2011. febr. 15. 16:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Jeet Kune Do, és nem csak azért mert Bruce Lee találta fel.
2011. febr. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!