Amerikai focista VS. Muay Thai boxoló?
MMA-ban? Mivel ott van földharc is. Lazán. Az amcsi focis neki megy izomból, földhöz keni, ráugrik és thaiföldi barátunknak annyi, mehet a kórházba. Esélye sem lesz egy feldühödött amcsi focistának low-kicket rúgni. Ha netán mégis tudna neki rúgni egy combost, akkor sincs semmi extra, a második low-kick már nem jönne össze, mert úgy is legyűri az amerikai focis a földre, és ott el van dőlve az egész.
Késes Krisz
Ez tényleg szégyen még a keresztneve sem stimmelt.
Kunkli Tivadar, rákerestem.
Miért is volt kamu?
Bob papa az első 2-3 percben kemény, aztán elfárad, csak az találja el, aki arra kódorog. /jópár meccsét láttam /
Na álljon meg a menet! Itt a kérdésben MMA harcról van szó. MMA-ban a földharc elkerülhetetlen, és hiába muay thai ide vagy oda, egy 40 kilós súly különbség az komoly földharcban. Mivel sem a thai boxos sem az amcsi focis nem képzett földharcos, így egy föld szituációban az győz aki az erősebb fizikailag és nagyobb testtömegű. Még hogy a thai boxos elmozog? Ezt komolyan gondoljátok???!
Mert egy ökölvívó vagy TKD-s elmozog az oké nekik van JÓ lábmunkájuk. De egy thai boxolónak? Meg áll, előre lép lecövekel, rúg egy combost, lép egy-kettőt, lecövekel, rúg... Egy thai boxolónak semmi lábmunkája nincs. Nem egy thaiföldi thai box mérkőzést láttam már. Jó magam is thai boxoltam 2 évig, és jelenleg is sparringolok thai boxolókkal. Ha a thai box ennyire f@sza akkor az MMA-ban vagy az UFC-ben miért nincsenek thaiföldi thai box harcosok?
Az amcsi focistákat pedig ne becsüljétek le, mert a világ legsokoldalúbb sportolói. Egy átlagos amerikai foci meccsen védőfelszerelésen keresztül erősebb az ütközések ereje, mint a thai boxban (vagy más küzdősportokban) az ütések és rúgások ereje, ez tény.
Egy sima álló harcban, ahol nincs földharc ott igen, ott a thaiföldi gyerek elverné az amcsi focist, de MMA-ban ahol van földharc ott a thaiföldi gyerek halálra van ítélve.
Késes Krisz
qkker,
Az volt, Bobb Sapp haknizott, azzal járja a világot, hogy mindenhová elmegy kiáll egy helyi harcossal, MMA-ban, vagy TB-ben, aztán egy perc után lefekszik/feladja. A sok paraszt meg bekajálja...
Dehát ez kell a népnek, kenyér és cirkusz... De kíváncsi lennék, hogy Sappen és Kunklin kívül tudnátok e egy nevet mondani, hogy kik küzdöttek aznap este...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!