Erről a boxkesztyűről mi a vélemény? Egyáltalán felnőtt méret?
Tényleg akkor ajánlom neked a tescoban az everlastet(Pécsiben láttam,de tuti van máshol is).Inkább gyüjts még egy 500-ast össze és akkor van egy uj szép kesztyüd.Amúgy a vaterán és a teszveszen van sok használt is ha mégis abban gondolkodnál.De hidd el nekem h találni fogsz ennyiért ujat is,ja és sokszor hiába olcsi ha apostaköltség meg megdobja az összeget használtnál.Ja és nem irtad hogy mennyi idős vagy de gondolom nem gyerek.
[link] (---gyerek!
[link] (--felnött.
ezen az oldalon amit utobb linkeltem is van sok amugy az összes hozzászolást én irtam.Nem tudom hol laksz de ha van a közelbe sportbolt vagy hasonlok nézz be mert sokszor van akcio és találsz ujat is ennyiért.
Remélem tudtam segíteni.Ja és még valami,ne érd be hazsnáltal mert tényleg nagyon kicsivel drégbban kapsz ujat is.Amúgy ezek a kesztyük sajnos már nem olyanok mint rég és elöbb büdösödik be mint megy tönkre szóval majd figyelj oda arra h mindig száradjon ki edzések után.
(17 éve kick boxozom,tapasztalatból mondom.)
utóbbi válaszoló, nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Nagyon sokban hozzá járultál az én hobbimhoz a boxhoz, és nagyon jól gondoltad már nem vagyok gyerek, 18 éves vagyok és bátyámmal együtt boxolunk.A kesztyű az itthoni gyakorláshoz kesztyűzéshez edzéshez kell.Még egyszer nagyon köszönöm.
hát, ha 4-5ezret szánsz boxkesztyűre, akkor tökmindegy milyet veszel, mindegyik szar lesz. Ennyiből nem lehet kihozni egy normális kesztyűt.
A 15ezres Lonsdale kesztyű fél év komoly edzést bír ki. Képzelem, milyen lehet a Tescoban 5000ért...
Persze, ha csak otthon zsákolgatni, meg frenkizni kell, akkor mindegy. Minőségi, sparringra alkalmas kesztyűt Mo-n boltban 20ezer alatt nem lehet kapni. ebayről lehet rendelni egész jó kis marhabőr kesztyűket, 50-70 dolcsiért (Twins, Windy), kiszállítással. a 8 éves twinsem még teljesen jó, pedig még zsákolok is benne. Twins a kedvencem. Még nem találkoztam olyannal, aki nem lenne megelégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!