Magas és vékony alkat vagyok, tényleg így is maradok? :S
Figyelt kérdés
Apám nője azt mondja hogy hiába fogok elkezdeni edzeni, enni rendesen akkor sem fogom tudni kigyúrni magamat. Tényleg akkor életem végéig vékony fogok maradni? :S2011. febr. 4. 17:59
1/11 anonim válasza:
Nem. /de egy ektomorfnak elég fontos, hogy bevigye a szükséges tápanyagot/
2/11 anonim válasza:
Apád nője testépítő, vagy dietetikus? Mert elég nagy f@szságot mondott.
3/11 A kérdező kommentje:
Apám nője inkább okoskodó...
2011. febr. 4. 20:21
5/11 anonim válasza:
-Mond meg a HP-nek, hogy előbb leszel te kigyúrt, mint ő vékony :D
6/11 anonim válasza:
Ez hülyeség! Annyi igaz, hogy sokkal több meló egy magas ember testét átformálni.
60kgról kezdtem az edzést, 6 hónap edzés után 85kg vagyok.
És mellette 188 cm...
7/11 anonim válasza:
Ha elakarsz kezdeni edzeni: javes@citromail.hu az e-mail címem. Írj ha tanácsokra van szükséged, ott megadom az msn címem!:)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Utolsó: Írtam e-mailt. :)
2011. febr. 5. 14:20
9/11 anonim válasza:
Apád nője télleg hülye:)
Én is egy colos hülye gyerek vagyok, egy hónapja elkezdtem gyúrni és elég szépen lehet látni. Szóval nem maradsz vékony ha elkezdesz gyúrni. De össze menni azt nem fogsz. Maximum nem fogsz tovább nőni(magasságra).
10/11 anonim válasza:
Utolsó, te is hülye vagy... A növekedésben nem fogsz megállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!